Anmeldere elsker Toy Story og Facebook

Nyheder
"Toy Story 3" og Facebook-filmen "The Social Network" har fået de bedste anmeldelser i USA i 2010.
"Toy Story 3" og Facebook-filmen "The Social Network" har fået de bedste anmeldelser i USA i 2010.


Animeret tegnefilm og fortælling om Facebook.

Det er disse ingredienser, som de amerikanske anmeldere har været mest begejstret for i 2010.
Filmene "Toy Story 3" og "The Social Network" har således opnået flest gennemsnitlige anmelderstjerner i 2010. Det fremgår af en opgørelse, som hjemmesiden Rotten Tomatoes har foretaget.

På nuværende tidspunkt tager "Toy Story 3" knebent teten med hele 99 procent anmeldelser, som er positive.

"The Social Network" kan mønstre 97 procent positive anmeldelser. Men med få dage tilbage i 2010 kan balancen stadig nå at tippe til Facebook-filmens fordel.

Chefredaktør for Rotten Tomatoes, Matt Atchity, forudser således, at filmen fra oktober kan nå at hente flere gode anmeldelser, før året er omme.

- Hvis den får yderligere fem eller seks positive anmeldelser, kan det nå at vende. Men jeg kan fortælle, at det bliver et kapløb mellem de to film, siger han om anmeldertopscorerne.


Kilde: DR.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Barbie og Ken-klip fra Toy Story 3

Disney/Pixar's næste animerede fortælling er fuld af legetøj. Og i den kommende 3'er har Toy Story-heltene Buzz og Woody fået selskab af et par sande kendiser. Se klippet her.

Toy Story 3 - it's a wrap!

Pixar Animation Studios kunne i dag fejre, at produktionen af den tredje Toy Story-film er slut. Nu skal Disney og Pixar-medarbejderne blot sørge for at filmen når ud til så mange biografgæster som muligt. De to plakater der skal promovere Toy Story 3 blev også offentliggjort. Se dem her.

Ny Disney-prinsesse hitter

'Prinsessen og Frøen' havde premiere i USA i fredags og filmen er allerede blevet en succes. Den ligger nummer et på biografhitlisterne, anmeldelserne er imponerede og Time Magazine har netop givet filmen en overraskende ære.

Flere 'Toy Story 3' plakater

'Toy Story 3' bliver promoveret for fulde gardiner. Og filmen kan heller ikke nøjes med en, to eller tre forskellige filmplakater. Den næste Pixar-film har indtil videre præget hele otte plakater. Se dem alle sammen her inkl. de tre nye.

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.

Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.