Disney giver os nostalgi, bilræs og teenagedrama i 2011

Nyheder
Efter et år med gigantiske filmsucceser som "Alice i Eventyrland", "Toy Story 3", "Prince of Persia", "Tron Legacy" og "To på Flugt" går Disney endnu et interessant filmår i møde i 2011. Læs her om hvad Walt Disney Pictures har på tapetet i det nye år.
Efter et år med gigantiske filmsucceser som "Alice i Eventyrland", "Toy Story 3", "Prince of Persia", "Tron Legacy" og "To på Flugt" går Disney endnu et interessant filmår i møde i 2011. Læs her om hvad Walt Disney Pictures har på tapetet i det nye år.


Walt Disney Pictures havde et usædvanligt godt år i 2010 med en række store Hollywood-rekorder som bl.a. årets mest indbringende og bedst anmeldte film "Toy Story 3".
Men 2011 tegner ikke til at blive et mindre interessant år for Disney. Her gennemgår vi de 10 film vi kan glæde os til, eller frygte for, at se i biografen.

WHAT'S HE GOT?


What's He Got? er den første film der er blevet sat i søen af den nye chef for Walt Disney Pictures, Rich Ross. Vi ved stadig ikke meget om denne buddy-comedy, men manuskriptet skulle efter sigende lægge op til en klassisk komedie med en gruppe uprøvede skuespillere.

Vores forventninger: Hvis producerteamet kan overføre nogle af latterkramperne fra deres "Wedding Crashers" kan det blive ganske udemærket.

SHARPAY'S FABULOUS ADVENTURE


Dette spin-off på High School Musical-filmene kigger på Sharpay's liv efter skolen er færdiggjort. Den energiske blondine forsøger at skabe sig en karriere ude i virkeligheden og kæmper for et job på Broadway.

Vores forventninger: Hvis man elskede High School Musical vil denne film sikkert være en sand fornøjelse. Men vi springer over.

ONCE UPON A WARRIOR


Det er tvivlsomt om vi overhovedet får denne film at se i Europa, da det er en indisk adventure-produktion der ikke er tiltænkt til at have global udbredelse. I filmen skal den ni-årige Yodha redde det eventyrlige land Sangarashtra med sine magiske helbredende krafter.

Vores forventninger: Vi bliver ikke kede af det, hvis filmen ikke kommer til Danmark. Bollywood-action nydes sikkert bedst i Indien.

BEVERLY HILLS CHIHUAHUA 2


Endnu engang skal Drew Barrymore lægge stemme til en forkælet tæppetisserhund. Men den første chihuahua film var åbenbart ikke god nok til at efterfølgeren fortjener det store lærred. Beverly Hills Chihuahua 2 bliver udgivet direkte på DVD og Blu-ray.

Vores forventninger: Ikke eksisterende.

PETER PLYS


Når Walt Disney Animation Studios vender tilbage til Peter Plys-historierne i denne biograffilm, bliver det med god gammeldags håndtegnet tegnefilm. Og tilmed i samme stil som "Klassikeren Peter Plys" fra 1977.

Vores forventninger: Det bliver spændende at se, om Plys og hans kammerater stadig kan være elskelige efter årevis af udvanding på Playhouse Disney. Vi har allerede forudbestilt billetter.

PROM


Højdepunktet i enhver amerikansk teenagers liv er skolens store årlige fest (på engelsk: "Prom"). Og i denne film følger vi elevernes forberedelser, frygt og ønsker op til skoleballet.

Vores forventninger: Selv hvis vi var teenagere, vil en hel film om skolebal være i overkanten.

PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES


For fjerde gang skal vi på pirattogt med kaptajn Jack Sparrow. Denne gang går den vilde jagt efter Ungdommens Kilde og tilmed med Penelope Cruz ombord.

Vores forventninger: Vi er endnu ikke trætte af Johnny Depp i bandana og med rom-motorik. Vi tager gerne en omgang mere.

BILER 2


Pixar sender Lynet og Bumle ud i verden i denne sequel der mest af alt ligner en animeret James Bond-film med masser eksplosioner, skuddueller og høj oktan.

Vores forventninger: Vi har stadig gode at blive skuffede over Pixar, og vi regner ikke med at det sker denne gang.

SPY KIDS 4: ALL THE TIME IN THE WORLD


Tvillingerne Rebecca og Cecil skal endnu engang bruge deres super gadgets og veludviklede talenter som hemmelige agenter i denne fjerde Spy Kids-film. Og det er ikke småting der står på spil denne gang. Ungerne kæmper for at redde jordens eksistens.

Vores forventninger: Vi tabte interessen ved 2'eren.

THE MUPPETS


Bedst som man troede at The Muppets var passé kommer den syvende Muppets-film og denne gang er budgettet det højeste i dukkernes historie.

Vores forventninger: Vi elsker The Muppets, men vi vil gerne overraskes og se fornyelse. Og det sker næppe her.


Derudover skal vi her Danmark helt ind i 2011 før vi også får lov at se "To på Flugt" og "Tron Legacy" som blev produceret i 2010.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disneys biografindtægter

Walt Disneys filmstudier har genereret milliarder af dollars siden 'Snehvide og De Syv Små Dværge' fik premiere i 1937. Her kan du se en liste over, hvor meget Disneys film tjener i biograferne verden over.

DEN KOMPLETTE LISTE: Walt Disney's animerede klassikere

Snehvide, Dumbo, Fantasia, Peter Pan, Den Lille Havfrue, Løvernes Konge, Tarzan, Prinsessen og Frøen. De er alle uforglemmelige Disney-klassikere. Og her kan du se den samlede kanon over alle Disney's animerede biograffilm helt tilbage fra 1937 hvor det hele begyndte.

Jay Baruchel i Disney/Bruckheimer's Troldmandens Lærling

Jerry Bruckheimer skal producere en filmatisering af Fantasia-afsnittet Trolmandens Lærling. Filmen The Sorcerer's Apprentice har Nicolas Cage i hovedrollen.

Narnia 3 afhænger af DVD-salg

Først meldte Disney ud, at de ville filmatisere samtlige syv af C. S. Lewis' Narnia-bøger. Men det lader nu til, at film-eventyret kan slutte efter kun to kapitler i sagaen.

Biler 2 får premiere 1 år tidligere

Efterfølgeren til Pixar's Biler er blevet skubbet frem i kalenderen til 2011.

Tim Burton laver 2 nye film for Disney

Efter Tim Burtons to store Disney-succeser, 'Corpse Bride' og især 'The Nightmare Before Christmas' vender Burton nu tilbage til Disney-studierne med to spændende filmprojekter.