Sløret løftes for "Radiator Springs Racers"

Nyheder
De lynhurtige racerbiler der om få år skal være hovedattraktionen i en ny kæmpeforlystelse i Disneyland i Californien har været holdt top hemmelige. Men her kan du få et smugkig på, hvad der er i vente.
De lynhurtige racerbiler der om få år skal være hovedattraktionen i en ny kæmpeforlystelse i Disneyland i Californien har været holdt top hemmelige. Men her kan du få et smugkig på, hvad der er i vente.


Prikken over i'et i den milliarddyre makeover af Disney's California Adventure bliver det enorme "Cars Land". Her kan gæsterne slæntre ned ad hovedgaden i Kølerkildekøbing (Radiator Springs på engelsk) næsten præcis som den tager sig ud i filmen "Biler".

Kronen på værket bliver forlystelsen "Radiator Springs Racers" der kombinerer flot indendørs (i bjergene) hyggetur gennem filmens handling og åndeløs hurtig actionræs, hvor man kører om kap gennem ørkenen; ind og ud gennem skarpe sving.


Disse billeder viser for første gang, hvordan køretøjerne til Radiator Springs Racers kommer til at se ud. Og det lader til, at Disney's imagineers (de udviklere og ingeniører der arbejder for Disney) har valgt at holde sig til Lynet McQueens' udseende. Da der bliver over 20 køretøjer, hver med plads til fire personer, i Radiator Springs Racer kan der meget vel dukke enkelte køretøjer op med andre farver og karosseri.

Se når Disney's folk tester banen i Radiator Springs Racers:

Cars Land åbner i sommeren 2012.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Få en guidet tur gennem Cars Land

Næste år åbner den kolossale forlystelse "Cars Land" i Californien der for første gang gør det muligt at gå ned gennem virkelighedens Kølerkildekøbing fra Pixars film "Biler". Allerede nu kan du i denne video få en virtuel rundtur i byen.

Kæmpe Ursula-robot klar til gæster i Disneyland

Disney's kreative troldmænd i USA har vakt en af filmhistoriens mest karakteristiske skurke til live med en imponerende Audio Animatronic - en yderst realistisk robot. Se billeder og video af Ursula her.

REKORD: Disneyland fyldt til bristepunktet

Medarbejderne i Disneyland Resort i Californien kom på noget af en prøve i går, da begge af resortets parker måtte lukke på grund af for mange gæster. Det var første gang i parkens historie, at den maksimale kapacitet blev nået så hurtigt.

Milliard-forlystelse kører på skinner

Disneyland i Californien får næste år en af verdens dyreste forlystelser. Den er næsten en tro kopi af byen Kølerkildekøbing fra filmen 'Biler' og får anlagt en over en kilometer lang racerbane. I disse dage bliver bilerne testkørt og her kan du for første gang se, hvordan køreturen bliver.

Michael Jackson kommer til Disneyland Paris

3D-forlystelsen med Michael Jackson i spidsen fra 1980'erne har i disse år fået kultstatus. Derfor var mange europæere skuffede da 'Captain EO' ikke blev genoplivet i Disneyland Paris. Nu kan de igen glæde sig.

Sådan bliver Paris' nye Toy Story-legeplads

Det nye trækplaster i Disneyland Paris bliver sommerens "Toy Story Playland". Et miniland baseret på Disney/Pixar's filmtrilogi. Her kan du se hvordan Disney's designere forestiller sig området.