Pixar-chefer imponerede over hjemmelavet fanvideo

Nyheder
Leandro Copperfield kalder sig selv for "en sand filmelsker" og han har tiltrukket sig en masse opmærksomhed de seneste dage. Da han for nylig uploadede sin hjemmelavede hyldestvideo til Pixar, "The Beauty of Pixar" på YouTube, fik selskabets øverste chef øje på den og inviterede straks Leandro på besøg hos filmstudiet.
Leandro Copperfield kalder sig selv for "en sand filmelsker" og han har tiltrukket sig en masse opmærksomhed de seneste dage. Da han for nylig uploadede sin hjemmelavede hyldestvideo til Pixar, "The Beauty of Pixar", på YouTube, fik selskabets øverste chef øje på den og inviterede straks Leandro på besøg hos filmstudiet.


Leandro's syv minutter lange film består af over 500 klip fra samtlige af Pixar's 11 filmproduktioner. Videoen der blev lagt på nettet for fem dage siden har allerede haft over 160.000 visninger. Og selv chefen for Pixar Animation Studios, John Lasseter, opdagede fanvideoen. Men i stedet for at sagsøge Leandro for brug af rettighedsbeskyttet materiale, inviterede bossen indenfor hos filmselskabet.


Leandro fik lov at bruge en hel dag hos Pixar og fik undervejs mange rosende ord for sin video fra flere andre højtstående Pixar-medarbejdere. Leandro udtalte efter sit besøg:

"Det var en drøm for, at mig komme derind, hvor magien bliver skabt. Og når jeg fik fortalt, at min lille film var blevet vist på storskærm for alle medarbejdere hos Pixar, fik jeg gåsehud over hele kroppen".Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

5 minutter bag om Pixars "Brave"

Varm op til Disney næste store eventyr med denne lange featurette om Pixar-filmen "Brave" der kommer i danske biografer om et par måneder.

PIRATVIDEO: Teaser trailer for "Brave" filmet i amerikansk biograf

Nogle mennesker kan simpelthen ikke vente med at vise hele verden de nyeste trailere. Og da vi heller ikke er de mest tålmodige mennesker, når det kommer til nye Disney-film, bringer vi med glæde dugfriske teaser trailere - også selvom de er filmet i dårlig kvalitet fra et biografsæde.

Pixars "Biler" bliver til "Fly" i 2013

I kølvandet på de to Biler-film vil en ny Pixar-film om fly se dagens lys om få år. Direct-to-video produktionen "Planes" bliver en fuldlængde-film om flyet Dusty der lider af højdeskræk.

Hvor mange Hawaii-skjorter ejer Pixar-boss John Lasseter?

Det kreative overhovede for både Pixar og Walt Disney Animation Studios har en hang til spraglede Hawaii-skjorter. Og samlingen er vokset stødt gennem årene. I denne video viser chefen sin overvældende garderobe frem og afslører, hvor mange han rent faktisk ejer.

Pixar siger "velkommen hjem" til Oscar nr. 13 og 14

Søndag nat vandt Disney Studios fire flotte Oscars - to af dem gik til Pixar Animation Studios. I dag kom de gyldne statuetter hjem til Pixar's hovedkontor i Emmeryville og Toy Story-instruktøren Lee Unkrich tog dette billede af alle de ansattes modtagelse af deres 13. og 14. Oscar.

Luxo Jr. skyldig i bogstavdrab?

I en ny animeret parodi bliver Pixar's kæreste eje taget under kærlig behandling.