Disney vil have 3D film hjem i privaten

Nyheder
3D film skal ses derhjemme. Det lader til at være tesen fra Walt Disney Studios der i løbet af 2011 vil udgive hele 15 Blu-ray Disney-film i 3D der skal ses på fladskærmen i privaten.
3D film skal ses derhjemme. Det lader til at være tesen fra Walt Disney Studios der i løbet af 2011 vil udgive hele 15 Blu-ray Disney-film i 3D der skal ses på fladskærmen i privaten.

Biograferne både i Danmark og resten af verden er ved at drukne i storladne 3D-film i alle genrer. Animation, komedier, dokumentar, action og gyserfilm har alle været under den tredimensionelle behandling det seneste år. Men i 2011 vil Disney være bannerfører for at brinde formatet hjem i stuerne.

Med hele 15 Blu-ray udgivelser i 3D, vil Walt Disney Home Entertainment give folk den ultimative filmoplevelser derhjemme i sofaen.


Udover de mest oplagte og nyeste film "Tron Legacy" og "To på Flugt" vil Disney også sende "Skønheden & Udyret", "The Nightmare Before Christmas" og "Bolt" ud i stuerne i 3D. De øvrige titler der i 2011 kommer på 3D Blu-ray er bl.a. "Min Skøre Familie Robinson", "Lille Kylling" og "G-Force".Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

'Bambi' udgives til marts i diamantudgave

Den nye række af særlige Diamond Edition-udgivelser fra Walt Disney Home Entertainment er den ekstra lækre efterfølger til de tidligere Platinum Edition. Om cirka en måned udkommer en af Walt Disney's mest elskede tegnefilm på Blu-ray i diamantudgaven: "Bambi".

Disney legende skal lave Løvernes Konge i 3D

Filmskaberen Don Hahn, der har stået bag nogle af tidens største Disney-succeser, var for nylig i London for at se til pre-productionen på Tim Burton's næste film Frankenweenie. Her løftede han sløret for nogle af sine kommende projekter der bl.a. byder på tilbagevenden til Tornerose, Roger Rabbit og Løvernes Konge.

Pirates 4 sejler med på 3D-bølgen

Helt som ventet har Walt Disney Pictures nu løftet sløret for, at Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides skal ses i biograferne med 3D-briller.

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.

Monsters, Inc. på Blu-ray i 2009

Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.

Ventede klassikere genudgives snart på DVD

Omsider kan det for mange snart blive en realitet at kunne føje film som Snehvide, Tornerose og Fantasia til samlingen med guldnumre.