Anders And sagsøges for at være en "pervers stodder"

Nyheder
Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.
Ifølge en 27-årig amerikansk mor er Anders And en pervers stodder. Han gramsede nemlig på hende under et besøg i Walt Disney World.


En kvinde fra Delaware i USA har set sig sur på forlystelsesparken Walt Disney World i Florida, fordi Anders And har raget på hende. Så nu trækker hun Disney i retten, skriver avisen Philadelphia Inquirer.

27-årige April Magolon var på besøg i Magic Kingdom i Walt Disney World sammen med sin forlovede og sine børn, da hun med et barn på armen gik op til en ansat klædt ud som den energiske næbfigur og spurgte efter en autograf. Ifølge April Magolon tog manden i andekostumet hende på brysterne, forulempede hende og lavede ubehagelige jokes.

Så hun lagde sag an mod Disney under henvisning til, at hendes ferie var blevet ødelagt, og at hun havde lidt alvorlige fysiske skader, følelsesmæssig svie og voldsom smerte.Ifølge hendes eget udsagn i forbindelse med anklagen, der i august røg helt til den føderale retsindstans, efterlod mødet med den nu 76-årige Disney-karakter hende desuden med posttraumatisk stress, hovedpine, kvalme og et fordøjelsesproblem.

Og hendes oplevelse er ikke enestående, hævder April Magolons advokater. Ifølge retsdokumenter siger de, at sagen er »én ud af en lang række lignende tidligere hændelser«, som The Walt Disney Company har ignoreret.

Af retssagen fremgår det, at myndighederne modtog 24 lignende anklager tilbage i 2004, efter en mand klædt ud som Tigerdyret i Magic Kingdom's Toon Town havde gramset på en 13-årig pige.

Manden inde i kostumet blev efterfølgende frikendt for alle anklager.

Sagen foregår i Philadelphia til trods for, at Disney har begæret at få den flyttet til Florida. Men det har distriktsdommer John R. Padova afvist, fordi April Magolons forlovede og læger befinder sig i Pennsylvania.


KILDE: Pol.dk 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Endelig skal Anders And og Andersine giftes

De har kærestet siden 1940, men på torsdag finder Anders ringen frem og frier til Andersine.

Egern slukkede for strømmen i Walt Disney World

To drillesyge egern listede sig ind en strømcentral i Walt Disney World og forårsagede en timelang mørklægning af dele af resortet.

VIDEO: Vred gæst kvæler Disney World-buschauffør

En ellers normal dag i Walt Disney World tog en dramatisk drejning da chaufføren af en officiel Disney-bus blev angrebet af en vred passager. Se videoen her.

Anders And anklaget for sexchikane

Han ser måske glad og uskyldig ud. Men en amerikansk kvinde fra Pennsylvania er ikke i tvivl: Under et nyligt besøg i Disney World gramsede Anders And på den chokerede mor til tre.

Miley Cyrus for sexet til Disney

Den kun 17-årige superstjerne Miley Cyrus, kan gå hen og blive en torn i øjet på The Walt Disney Company der har måtte kæmpe med hendes alt for sexede image.

Mand dømt for at gramse på Minnie Mouse

En 60-årig amerikaner befamlede bysterne på en skuespiller i et Minnie Mouse-kostume i Walt Disney World i Florida