Disney passerer 1 million downloadede bøger i App Store

Nyheder
Disney Publishing har haft stort held med at sælge digitale bøger og book apps gennem Apples App Store. Over en million salg er det blevet til.
Disney Publishing har haft stort held med at sælge digitale bøger og book apps gennem Apples App Store. Over en million salg er det blevet til.


Disney's ni forskellige bogtitler på App Store har alle sammen ligget på Top 10 listen på iTunes, og indtil videre er det blevet til over 1 million salg. Topsællerten er "Toy Story Read-along" der har ligget på Top 5 i over 35 forskellige lande.

Blandt de populære titler kan bl.a. nævnes "Prinsessen & Frøen", "Biler" og en mini-tegneserie baseret på Wii-spillet "Epic Mickey".

Disney Publishing forudser at digitale bøger og tegneserier indenfor få år vil overhale salget af de traditionelle papirudgaver indenfor en kort årerække.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Carl Barks-serier genoptrykkes i eksklusiv udgave

Amerikansk forlag genoptrykker tegneren Carl Barks' tegneserie om Anders And.

Italien leverer skræddersyede tegneserier

Find dine yndlingstegneserier og få dem trykt i en flot bog med din egen forside sendt direkte til døren. Dette er virkeligheden for Italienere med hang til Disney-tegneserier. Og måske kommer tilbudet til Danmark.

"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.

Forsider til Pixar-tegneserier afsløret

Boom! Studios udgiver om få måneder deres første Pixar-tegneserier baseret på blandt andet De Utrolige og Biler. Og nu er forsiderne blevet lagt på nettet.

75 uheldige år med Anders And - ny bog

I anledning af Anders And's 75 års jubilæum næste år, udgives en Walt Disney Treasures bog der gennemgår andens historie og fremtid med tegninger af Carl Barks, Don Rosa og mange flere.

Disneyfilm på iTunes

Over en halv million Disney-film er nu blevet solgt gennem musik-butikken iTunes.