Disney vil lave "Lilo & Stitch The Musical"

Nyheder
Der er åbenbart ingen grænser for, hvor mange af deres animerede film der kan laves om til teater-opsætninger hos Walt Disney. Nu skal historien om det blå rumvæsen der styrter ned på Hawaii laves som musical.
Der er åbenbart ingen grænser for, hvor mange af deres animerede film der kan laves om til teater-opsætninger hos Walt Disney. Nu skal historien om det blå rumvæsen der styrter ned på Hawaii laves som musical.


Efter at have haft succes med at omdanne Løvernes Konge, Skønheden & Udyret og Den Lille Havfrue til teaterstykker, er turen nu kommet til en af Disney's nyere tegnefilm. "Lilo & Stitch" fra 2002 blev ikke tilnærmelsesvis den darling hos anmelderne, som de store Disney-klassikere fra starten af 1990'erne blev. Men alligevel vil Walt Disney Theatrical Productions nu gå i gang med de forudgående undersøgelser der skal vurdere om, en musical baseret på Stitch's jordiske oplevelser vil falde i god jord hos publikum.

Hvis undersøgelsen har positivt udfald, vil øvelser og byggeri af kulisser påbegyndes i løbet af 2011 og 2012.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Broadway har fået en ny konge

Disneys 'The Lion King'-musical er nu officielt kongen på Broadway. Tidligere på ugen kom det frem, at den meget populære musical nu er den mest billetsælgende musical nogensinde.

Teater sagsøgt af Disney: Reddet af lån fra kommunen

To kæmperegninger for musicalen Aladdin har truet med at lukke Fredericia Teater, men nu kommer kommunen til undsætning med et millionlån.

'Aladdin' bliver Disney's næste teaterstykke

Efter scene-succeserne "Løvernes Konge", "Den Lille Havfrue" og "Skønheden & Udyret" bliver "Aladdin" den næste Disney-film i rækken til at blive omdannet til teaterstykke.

2010 var rekordår for Løvernes Konge-musical

Løvernes Konge har vist sig at være mere indbringende som teater-stykke end som tegnefilm. I London alene blev opsætningen set af over 820.000 mennesker sidste år, og på verdensplan har den prisvindende musical indbragt Disney-koncernen godt 24 milliarder kroner - det er over fem gange så meget som filmen tjente i biograferne.

Toy Story 3 på skøjter

Disney/Pixar bringer nu Toy Story legetøjet ud på den kolde is med det nyeste "Toy Story 3 On Ice"-show der havde premiere i går i USA.

Disney Theatrical Productions hitter stort

Disney Theatrical Productions har ramt en milepæl. Der er givet næsten 20.000 tilladelser til opsætninger af Disney forestillinger.