"Biler 2" klar med ny plakat og velkendte stemmer

Nyheder
Pixar lader langsomt plakater og trailere sive til deres kommende sequel "Biler 2". her kan du se den nyeste plakat og hvilke amerikanske skuespillere der skal lægge stemmer til bilerne.
Pixar lader langsomt plakater og trailere sive til deres kommende sequel "Biler 2". her kan du se den nyeste plakat og hvilke amerikanske skuespillere der skal lægge stemmer til bilerne.


Der er i virkeligheden ikke meget nyt over den "nye" plakat fra Pixar Animation Studios's "Biler 2". Den eneste forskel fra filmens første plakat er de velkendte biler fra Kølerkildekøbing (og et par nye skurke) i bunden af billedet.

Stemmerne til de mange animerede køretøjer bliver heller ikke videre overraskende. Pixar har netop kommet med denne liste over filmens amerikanske stemmeskuespillere, hvoraf næsten samtlige er gengangere fra fra den første film:

- Owen Wilson = Lynet McQueen
- Michael Keaton = Ronny Ræs
- Michael Caine = Flynn McMissile
- Jason Isaacs = Siddeley
- Emily Mortimer = Holley Shiftwell
- John Ratzenberger = Mack
- Bonnie Hunt = Sally Carrera
- Tony Shalhoub = Luigi
- Joe Mantegna = Grem
- Thomas Kretschmann = Professor Zundapp
- Cheech Marin = Ramone
- Larry The Cable Guy = Bumle
- Jennifer Lewis = Flo
- Peter Jacobson = Acer
- Guido Quaroni = Guido

Det vides endnu ikke om Mads Mikkelsen, Ole Ernst, Lars Hjortshøj, Tommy Kenter og Ulf Pilgaard endnu engang vil lave de danske stemmer.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Bumle og Lynet på russisk

Syv nye internationale plakater for Biler 2 kan nu ses bl.a. på russisk. Få her et indtryk af hvordan de to helte fra Kølerkildekøbing tager sig ud på den globale scene set med russernes øjne.

Lynet og Bumles internationale plakat

Den nyeste plakat for Pixar's "Biler 2" viser med al tydelighed, at den kommende sequel sender Bumle og Lynet McQueen vidt omkring.

Ny plakat og første lange trailer til 'Biler 2'

Pixar har nu udsendt en ny trailer til deres kommende film 'Biler 2'. Sammen med den er der også blevet offentliggjort en plakat med biler fra Kølerkildekøbing.

Tre nye plakater for 'Up'

Disney's næste animationsfilm tegner til at blive et stort hit, hvis man skal tro de folk der har fået lov til at se 45 minutter af filmen 'Up'. I dag blev tre nye plakater offentliggjort.

Ny figur føjes til Toy Story-slænget

Når Toy Story 3 får premiere i 2010, vil de velkendte figurer få selskab af en mystisk klovn.

Biler 2 får premiere 1 år tidligere

Efterfølgeren til Pixar's Biler er blevet skubbet frem i kalenderen til 2011.