Tredje 'Tron'-film er på vej

Nyheder
I de sidste par måneder har der været en del rygter omkring hvorvidt Disney-studierne vil lave endnu en film om hi-tech universet i Tron. Og nu lader det til at rygterne har talt sandt. En tredje 'Tron'-film er på vej.
I de sidste par måneder har der været en del rygter omkring hvorvidt Disney-studierne vil lave endnu en film om hi-tech universet i Tron. Og nu lader det til at rygterne har talt sandt. En tredje 'Tron'-film er på vej.

Tron: Legacy ser ud til snart at runde de 300 mio. dollars i omsætning på verdensplan, og det har angiveligt givet Disney blod på tanden. Mulighederne for en Tron 3 har i længere tid været diskuteret, og nu ser det ud til, at filmen er tæt på at få grønt lys.
 
Samtidig er der sluppet et par detaljer ud om det mulige plot i den kommende film, som muligvis vil gøre brug af figuren Yori, der blev spillet af Cindy Morgan i originalen fra 1982.


Cindy Morgan fra da hun medvirkede i 'Tron'.
 
Årsagen til, at hun ikke var med i Tron: Legacy, skulle angiveligt være, at filmen ville fokusere på Flynns historie, og at man ikke ønskede at gøre brug af nogle af de mere betydningsfulde figurer fra den første film blot for at bruge dem som "fyld".
 
Det skulle endvidere være sikkert, at Cillian Murphy vil være om bord på Tron 3, mens det endnu er usikket, om Jeff Bridges vil vende tilbage.
 


Kilde: aintitcool.comKommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nu er det bekræftet: 'Tron 3' er på vej

Siden 'Tron: Legacy' ramte biograferne sidste år, har der været snak om, hvorvidt en tredje film bliver til noget eller ej. Nu kan Tron selv, Bruce Boxleitner, så udtale sig omkring filmen.

Disney gør klar til 'Tron 3'

Det er endnu uvist, hvorvidt 'Tron 3' egentlig bliver til noget, men for at være på den sikre side, har Disney allerede hyret en manuskriptforfatter til filmen, så der er et manus klar, hvis filmen får grønt lys.

Disney tester film med hjerneelektroder

Disney tager nye metoder i brug, når deres produkter - herunder film - skal testes.

Ny trailer til 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har udsendt en ny biograftrailer til 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 80'er kultfilmen 'Tron'.

Nye billeder fra 'Tron Legacy'

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film 'Tron Legacy', som er en fortsættelse til 'Tron'.

Tron Legacy's premiere er fastlagt

Walt Disney Pictures har afsløret at 'Tron Legacy' får premiere d. 17. december 2010.