Disney-filmen "Lone Ranger" har fået et logo

Nyheder
Disney's filmkammerat gennem lang tid, Jerry Bruckheimer, har afsløret logoet for hans kommende film "Lone Ranger" der bliver lavet af Walt Disney Studios.
Disney's filmkammerat gennem lang tid, Jerry Bruckheimer, har afsløret logoet for hans kommende film "Lone Ranger" der bliver lavet af Walt Disney Pictures:


Der er endnu ikke fundet en skuespiller til filmens hovedrolle ved navn "Lone Tanger". Flere kilder har nævnt George Clooney som et realistisk bud. Johnny Depp skal spille hovedrollens makker "Tonto". Filmen instrueres af Gore Verbinski og produceres af Jerry Bruckheimer som også har været medskyldig i andre Disney-film som National Treasure og Pirates of the Caribbean 1 - 3.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første billede fra "Brave" - Pixars næste film

Det er endnu ikke meget vi har set til den kommende eventyrfilmen "Brave". Pixar Animation Studios bevæger sig nu ind på Disney's territorium med en klassisk prinsessefortælling, men med det sædvanlige Pixarske twist. Her kan du se det allerførste officielle billede fra filmen der viser prinsessen Merida i fuld aktion.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.

Walt Disney Studios vil have patent på Johnny Depp

Walt Disney Pictures vil have Johnny Depp i hovedrollen til deres nye eventyrfilm "Oz: Great and Powerful". Det vil betyde at Depp efterhånden medvirker i så mange Disney-film, at filmselskabet selv udtaler: "Vi har vist snart patent på den fyr".

Nye billeder fra 'Narnia 3' og 'Prince of Persia'

Nu er der kommet helt nye billeder til en kommende Disney-film - og en film der ikke længere er medlem af "Disney-familien".

Bruckheimer fortæller om 'Pirates 4'

Den travle filmmagiker har for nylig talt ud om flere af hans kommende produktioner som fx 'The Lone Ranger' og den fjerde 'Pirates of the Caribbean'.

Nicolas Cage som Troldmandens Lærling

Den håndtegnede troldmand fra Disney's 'Fantasia' bliver nu til kød og blod i ny live-action-film spillet af Nicolas Cage. Se de første fotos her.