Demi Lovato er Disney's nye musikalske guldæg

Nyheder
Den 18-årige Disney Channel-stjerne Demi Lovato har slået Miley Cyrus af pinden som den bedst sælgende musik-stjerne hos Walt Disney Records.
Den 18-årige Disney Channel-stjerne Demi Lovato har slået Miley Cyrus af pinden som den bedst sælgende musik-stjerne hos Walt Disney Records.


Det lader til at tingene begynder at lysne en smule for teenagestjernen Demi Lovato der bl.a. er kendt fra Disney Channel's "Camp Rock" og "Sonny with a Chance". Efter en tur på afvænningsklinik har Demi vundet to People's Choice Awards og er blevet kåret til Top Teen Star 2010. Som prikken over i'et kan Walt Disney Records berette, at Lovato nu er den mest indbringende musikstjerne hos Disney's pladeselskab. Dermed slår hun den tidligere bestseller Miley Cyrus af pinden.
"Don't Forget". Demi Lovato's debutalbum.

Den kun 18-årige Demi Lovato har allerede to millionsælgende albums i bagagen. Debutpladen "Don't Forget" (2008) er solgt i cirka 500.000 eksemplarer i USA og cirka det dobbelte i resten af verden og "Here We Go Again" (2009) blev købt 108.000 gange i USA i den første uge, hvilket gav Demi Lovato en førsteplads på Billboard's Top 200 liste.

Demi Lovato sammen med Jonas-brødrene.

Disney's musikalske guldæg blev for nylig kontaktet af hit-produceren Timbaland, som tidligere har har lavet musik med bl.a. Justin Timberlake. Timbaland skulle angiveligt nære et ønske om at lave en eller flere sange med Disney-Demi.

timbalan

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Miley Cyrus i ny fræk video

Disneys søde kæledække fra Hannah Montana-serien viser sig fra en mere vovet og letpåklædt side en ny musikvideo. Singlen 'Who Owns My Heart' fra Miley Cyrus' album 'Can't be Tamed' er netop røget på nettet.

Dansk premiere på Hannah Montana Forever

Den 1. oktober er der premiere på Hannah Montana Forever – den fjerde sæson i serien om teenageren Miley Stewart, der lever et dobbeltliv som den internationale popsensation ’Hannah Montana’. Miley begynder at tænke over sin fremtid og hvordan hendes liv ville have været uden popstjernelivets glamour. Første afsnit i Hannah Montana Forever vises på Disney Channel den 1. oktober kl. 18.00.

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.

John Travolta og Miley Cyrus udgiver duet

Travolta er tilbage som sanger på soundtracket til Disney's nye film, Bolt. Og denne gang bliver han akkompagneret af Miley Cyrus fra Hannah Montana.

Disney tæver Barbie

De nye 'Hannah Montana' dukker slår den klassiske Barbie-dukke med flere længder.