Johnny Depp er frisk på endnu et pirateventyr

Nyheder
Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren kaptajn Jack Sparrow.
Johnny Depp fortæller nu at han er villig til at lave endnu film som sørøveren Kaptajn Jack Sparrow.
 
Selvom 'Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides' (der på dansk har fået undertitlen 'I ukendt farvand') først rammer biograferne senere på året, melder Johnny Depp sig allerede nu stort set klar til at vende tilbage som Jack Sparrow i en 5. film i den skumsprøjtende serie.
 
"Så længe vi sammen kan få puslespillet til at gå op, ville jeg helt sikkert overveje det," siger Depp.
 
Samtidig har Disney hyret manuskriptforfatteren Terry Rossio til at skrive 'Pirates of the Caribbean 5'. Rossio skrev også de fire foregående film sammen med Ted Elliott, som dog ikke vil være en del af den femte film.
Ted Elliot og Terry Rossio.
 
Det forlyder desuden, at Disney vil forsøge at få fat i Rob Marshall - instruktøren bag 4'eren - til at stå bag roret på den 5. film.
 

Kilde: popwatch.ew.com

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rob Marshall som instruktør på "Pirates of the Caribbean 5"?

Indtil nu har det været uvist, hvorvidt "Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand"-instruktøren, Rob Marshall, vil vende tilbage for at instruere "Pirates of the Caribbean 5". Nu kunne noget dog tyde på, at Marshall er ombord projektet.

Orlando Bloom er klar til "Pirates of the Caribbean 5"

Disney er i fuld gang med at lave det femte kapitel i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen. Manuskriptet er blevet godkendt, men rollelisten er endnu ikke på plads. Dog har Orlando Bloom udtalt at han med glæde vil vende til de syv verdenshave.

Johnny Depp i snak om 'Pirates 5'

Johnny Depp har tidligere udtalt at han ikke vil lave en femte 'Pirates'-film, før der er gået lidt tid efter den fjerde. Men nu lader det til at Depp snart er klar til at skrive under på endnu et skumsprøjtende eventyr.

Jack Sparrow er en pengemaskine

Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.

Se filmcovers til den fjerde piratfilm

'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.

'Pirates of the Caribbean 5' er færdigskrevet

Manuskriptet til 'Pirates of the Caribbean 5' er blevet færdigskrevet og accepteret af Disney og producent Jerry Bruckheimer - Johnny Depp er dog endnu ikke ombord.