John F. Kennedy's datter i krig med Disney-koncernen

Nyheder
Caroline Kennedy har lagt sig ud med The Walt Disney Company i en kamp om at få aflyst en stort anlagt tv-film i otte dele om hendes forældre John F. Kennedy og Jacqueline Kennedy. Serien skildrer, efter datterens mening, Kennedy-familien som "noget taget ud af 'Dallas'."
Caroline Kennedy har lagt sig ud med The Walt Disney Company i en kamp om at få aflyst en stort anlagt tv-film i otte dele om hendes forældre John F. Kennedy og Jacqueline Kennedy. Serien skildrer, efter datterens mening, Kennedy-familien som "noget taget ud af 'Dallas'."

Caroline Kennedy.

Disney's tv-kanal ABC skulle efter planen have sendt en meget omtalt og stort anlagt mini-serie i otte dele om tidens mest indflydelsesrige politiske familier. "The Kennedys" har kostet den Disney-ejede tv-station mindst 140 millioner kroner, men nu ser det ud til at hele projektet må skrinlægges på grund af John F. Kennedy's datter Caroline Kennedy.

Traileren til tv-serien "The Kennedys":

Caroline Kennedy har lagt sig ud med The Walt Disney Company og deres datterselskaber ABC og A&E, som står bag serien, omkring nogle lydbånd der indeholder timevis af samtaler og optagelser med flere af hendes familiemedlemmer både før og efter deres død.

Lydbåndene er en essentiel del af tv-seriens baggrundsmateriale og især båndene med JFK og hans kone Jacqueline's optagelser er vigtige for færdiggørelsen af film-serien. Men Caroline Kennedy nægter nu at udlevere de resterende bånd og kræver samtidig alle tidligere udleverede bånd returneret.

Caroline Kennedy på armene hos sin far John F.
Kennedy.

Caroline udtaler at de klip og traileren hun set fra serien fremstiller hele hendes familie i et skidt lys og at det i det hele taget ligner noget som "er taget ud af tv-serien Dallas". Kennedy-datteren har truet med at nægte udgivelse af en længe ventet bogudgivelse som er baseret på udskrifter af lydbånd med John F. Kennedy der aldrig tidligere er blevet offentliggjort. Bogen skulle udgives på Disney's forlag Hyperion, men hvis tv-serien "The Kennedys" ikke bliver aflyst, vil hverken bogen eller de hemmelige optagelser nogen sinde blive tilgængelige for befolkningen, truer Caroline.

Katie Holmes spiller Jacqueline "Jackie" Kennedy i tv-serien "The Kennedys".

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

10 år med Disney Channel i Danmark

Den populære betalingskanal for børn har haft en positiv udvikling hos de yngre seere i det seneste årti

TRAILER: "Tron" som animeret TV-serie

"Tron Uprising" er titlen på Disney XDs nye rekord dyre TV-serie, der er baseret på sci-fi filmen "Tron Legacy". Her kan du opleve traileren og se den officielle plakat.

Her er traileren til Disney's dyreste animerede tv-serie nogensinde

Til sommer 2012 begynder TV-kanalen for drenge, Disney XD, at sende Tron Uprising, der efter sigende skulle være den dyreste produktion nogensinde hos Disney's afdeling for animerede TV-serier. Se her om pengene er givet godt ud.

Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.

Bubbi Bjørnene

Bubbi Bjørnene var Disney's første store animerede tv-satsning. Her kan du læse mere om baggrunden for serien, figurene, sangen om meget mere.