Disney inviterer på "ægte" afrikansk safari-trek i Walt Disney World

Nyheder
Nu behøver du hverken at frygte malaria, plyndringer eller ukomfortable teltovernatninger, når du skal på safari på den afrikanske savanne. Forlystelsesparken Disney's Animal Kingdom byder nu på Disney's Africa Trek med levende krokodiller, giraffer og elefanter.
Nu behøver du hverken at frygte malaria, plyndringer eller ukomfortable teltovernatninger, når du skal på safari på den afrikanske savanne. Forlystelsesparken Disney's Animal Kingdom byder nu på Disney's Africa Trek med levende krokodiller, giraffer og elefanter.


Som et nyt forsøg tilbyder Walt Disney World nu såkaldte Africa Treks der bringer gæsterne bag om de sædvanlige kulisser i forlystelsesparken Disney's Animal Kingdom. Hver søndag byder turen på vandring over hængebroer med glubske krokodiller i vandet nedenunder, VIP safariture gennem den åbne savanne med nærkontakt med ægte elefanter, antiloper og giraffer.

Den eksklusive tur koster i omegnen af 550 kroner udover den normale entrébillet og inkluderer også middag med afrikanske risretter på parkens fineste restaurant. Få en smagsprøve på Disney's Africa Trek i denne video:


Indtil videre tilbydes turen kun frem til april og for gæster der overnatter på et af Disney's egne hoteller i Walt Disney World.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.

Shanghai Disneyland skal bestå af tre forlystelsesparker

De kinesiske myndigheder talte for første gang åbnehjertet ud omkring den kommende kæmpe-park, Shanghai Disneyland. De fremmødte pressefolk blev bl.a. overraskede over nyheden om at ikke én, men hele tre forlystelsesparker er planlagt for Disney's dyreste resort til dato.

De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.

Den "grønne" Walt Disney

Selvom The Walt Disney Company ikke har en kendetegnende "grøn" profil, så var firmaets stifter, Walt Disney, selv meget opmærksom på bevarelse af vores natur og dyrerige.

Animal Kingdom fylder 10 år

Animal Kingdom er den største Disney-park i verden, og er et lysende eksempel på Disney's overlegne evne til at skabe fantastiske forlystelsesparker. I disse dage fejrer parken 10 år.

Disney lancerer nyt filmselskab: 'Disneynature'

Disney vender tilbage til naturen med et helt nyt filmselskab dedikeret til at lave film og dokumentarfilm om naturen og vores planet.