Ny plakat og billede fra Hundredemeterskoven

Nyheder
Walt Disney Animation Studios har nu frigivet en plakat og et billede fra den kommende håndtegnede tegnefilm 'Peter Plys'. Plakaten og billedet kan ses her.
Walt Disney Animation Studios har nu frigivet en plakat og et billede fra den kommende håndtegnede tegnefilm 'Peter Plys'. Plakaten og billedet kan ses her:
 
 
Den kommende Peter Plys tegnefilm bliver lavet i samme stil som 'Klassikeren Peter Plys' fra 1977, hvor handlingen til de fem kortfilm vil være hentet direkte fra nogle af forfatteren A. A. Milnes' (Peter Plys' skaber) aldrig tidligere filmatiserede historier.

 
Peter Plys og alle hans venner kan ses i de amerikanske biografer fra 15. juli, mens der endnu ikke er nogen dansk premieredato.
 

Kilde: heyuguys.co.uk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

NY PLAKAT: Peter Plys som kaptajn på honninghavet

De fleste har efterhånden opdaget, at Peter Plys vender tilbage. Og med Disney's seneste plakat med bjørnens comeback-film, er der lagt op til eventyr med en overflod af honning.

Nye billeder fra Peter Plys

Walt Disney Animation Studios har nu offentliggjort en række helt nye billeder til den kommende tegnefilm Peter Plys. Se dem alle her.

Peter Plys klar til duel med Harry Potter

I dag kunne Walt Disney Animation Studios fejre færdiggørelsen af deres 51. animerede klassiker "Peter Plys". De nye samlede småhistorier om den honningelskende bjørn og han venner i Hundredemeterskoven får premiere samme dag som en af årets mest ventede film "Harry Potter og Dødsregialerne Del 2".

Trailer og billeder fra 'Winnie the Pooh'

Walt Disney Animation Studios har offentliggjort en trailer og to billeder fra den kommende håndtegnede Peter Plys-film.

Ny håndtegnet Peter Plys-film

Det er fire år siden vi sidst har set Peter Plys i den originale håndtegnede version. Men i 2011 vender Plys tilbage til sine rødder i sin helt egen film.

Pixar's PR-maskine sættes i gang forud for Up

Disney og Pixar er så småt begyndt at sætte alle sejl til for at markedsføre deres næste animationsfilm Up. De udgiver ny bog, nyt konsolspil og offentliggør ny plakat samt navnet på filmens skurk.