MasterCard bliver officiel Disney-partner

Nyheder
The Walt Disney Company har fået en ny samarbejdspartner i hele Europa, mellemøsten og Afrika. MasterCard bliver Disney's officielle betalingskort i de næste seks år.
The Walt Disney Company har fået en ny samarbejdspartner i hele Europa, mellemøsten og Afrika. Mastercard bliver Disney's officielle betalingskort i de næste seks år.


I en ny aftale mellem Disney og MasterCard er det fastslået, at MasterCard bliver Disney-koncernens faste og officielle betalingskort i flere store territorier. 

MasterCard, som i forvejen er storsponsor indenfor flere fodbold- og golf-turneringer, vil få deres logo på skilte i samtlige Disney Stores (butikker) i Europa, mellemøsten og Afrika samt i Disneyland Paris. Det nye makkerskab mellem Disney og MasterCard betyder at over 500 millioner  indehavere af et MasterCard eller Maestro-kort kan få glæde af de nye muligheder hos Disney.

MasterCards kunder vil fremover få rabatter i de fleste af Disney's 100 butikker i regionen, mulighed for nye innovative måder at betale på og specielle invitationer til udsalg og særevents i Disneyland Paris.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

1 mia. euro til Disneyland

Walt Disney-koncernen planlægger at skyde 1 mia. euro i sit knap 40 pct. ejede franske selskab Euro Disney.

Mickey Mouse & Co blæser derudaf

Disneys film og forlystelsesparker har længe været nogle af koncernens bedste brands. Faktisk er de så store brands, at det nu har resulteret i et kæmpe regnskabsbrag for Disney.

Easyjet og Disneyland Paris indgår aftale

Blandt de mange selskaber Disney har lavet samarbejde med kan der nævnes Lego, MasterCard og Togetherville. Og nu skal Disney til at indgå et samarbejde med flyselskabet Easyjet.

Ny modig Disney-film er kæmpehit

Animationsfilmen "Brave" har indspillet næsten 400 mio. i sin åbningsweekend.

Disneyland Paris skylder 14 milliarder kroner væk

Trods millioner af gæster er Disneyland Paris dybt forgældet. Direktøren tror dog alligevel på, at parken kan være gældfri i 2024.

Disney's økonomi boomer

Det seneste kvartalsregnskab for Disney-koncernen blev offentliggjort i dag. Og Andebys pengetank bugner af langt flere penge end økonomerne havde regnet med. Både forlystelsesparker, film, legetøj og tv-kanaler er en guldrandet forretning for The Walt Disney Company.