Hannah Montana er slut og Miley Cyrus rigere end nogensinde før

Nyheder
Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.
Fjerde og sidste sæson af tv-serien "Hannah Montana" slog alle rekorder på Disney Channel og seriens altoverskyggende stjerne, Miley Cyrus, kun lukke og slukke programmet med et brag.


Forleden blev det uigenkaldeligt sidste afsnit af "Hannah Montana" vist på Disney Channel i USA. Finaleepisoden satte et punktum for Disney's største tv-succes nogensinde. Det afsluttende afsnit i serien om musikstjernen med den dobbelte personlighed fik over 6,2 millioner amerikanske seere, hvilket er det højeste nogensinde for Disney Channel i USA. "Hannah Montana Forever" blev samtidig den meste sete tv-serie nogensinde blandt 6 - 13-årige.

Da teenagestjernen Miley Cyrus i 2006 blev castet til hovedrollen i Disney's tv-serie "Hannah Montana" var hun kun 14 år gammel og havde næppe forudset, hvort stort et fænomen hun ville blive verden over.

 

Med "Hannah Montana" gjorde Disney Miley Cyrus til et verdenskendt ansigt med millioner af solgte albums, DVD'er sine egne biograffilm, parfumer, tøjkollektion, computerspil og tusind andre indbringende produkter. Analytikere vurderer at "Hannah Montana"-feberen har indbragt Disney over 3 milliarder kroner om året inklusiv tv-annoncer og salg af tv-rettigheder til resten af verden.

Miley Cyrus har for alvor slået sig løs både på og uden for
scenen efter hun er fyldt 18 år.

Og Miley Cyrus er da også selv blev forgyldt de sidste fire år. Under indspilningerne til "Hannah Montana Forever" blev den nu 18-årige mangemillionær betalt over 450.000 pr. afsnit, hvilket svarer til en årsløn på omkring 20 millioner kroner. Derudover får Miley procenter af hendes film, musikudgivelser og merchandise. I alt menes Miley Cyrus at være god for omkring 320 millioner kroner.


Selvom sidste afsnit af Hannah Montana er løbet over skærmene i Amerika, kommer vi stadig til at se meget til serien. Serien forventes nemlig at blive genudsendt de næste mange år.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney Channel klar med fortsættelser

Miley Cyrus er endnu ikke helt færdig med at hitte på Disney Channel. Stjernen har sagt 'ja' til en fjerde og sidste sæson af 'Hannah Montana'. Også 'Camp Rock' og 'High School Musical'-fortsættelser er blevet offentliggjort.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.

Rip, Rap & Rup på Eventyr

Rip, Rap & Rup på Eventyr var Disney's tredje animerede tv-serie og blev hurtigt en seerfavorit, også her i Danmark. Her kan du læse mere om serien og figurene.

Miley Cyrus må ikke flytte hjemmefra

Hannah Montana-stjernen Miley Cyrus vil gerne flytte hjemmefra. Men hendes forældre mener ikke at den 16-årige pige er klar til selvstændigheden.

Bubbi Bjørnene

Bubbi Bjørnene var Disney's første store animerede tv-satsning. Her kan du læse mere om baggrunden for serien, figurene, sangen om meget mere.

Obama-døtre med i Hannah Montana

Barack Obamas to døtre er blevet spurgt om at deltage i tv-showet, Hannah Montana, på Disney Channel.