Omsider strømmer folk til Hong Kong Disneyland

Nyheder
2010 var det bedste år for det kritiserede og publikumsplagede Disney-resort i Hong Kong. En stigning på 13% i besøgstallet betyder måske, at Disney's kinesiske forlystelseseventyr alligevel får en lykkelig slutning.
2010 var det bedste år for det kritiserede og publikumsplagede Disney-resort i Hong Kong. En stigning på 13% i besøgstallet betyder måske, at Disney's kinesiske forlystelseseventyr alligevel får en lykkelig slutning.


Hong Kong Disneyland har efter flere års krise muligvis fået vendt skuden og sejler nu mod bedre tider. Forlystelsesparken der åbnede i 2005 er Disney's mindste park og har samtidig det færreste antal forlystelser. Derfor er det måske heller ikke så underligt at besøgstallene også har været de laveste blandt Disney-koncernens fem resorter.

Men det seneste års besøgstal slog ny rekord og var det højeste i parkens unge historie. Antallet steg med over 13% til 5,2 millioner gæster. Hvis de forbedrede tal kan holde ved de kommende år, forudser økonomer at parken kan opleve sit første år med overskud inden udgangen af dette årti.


Hong Kong Disneyland står over for en større udvidelse der allerede er påbegyndt. De nye tilføjelser vil bl.a. forsyne parken med et "Toy Story Playland" i stil med det der åbnede i Disneyland Paris sommeren 2010.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Besøgende nummer 250 million blev hyldet i Disneyland Paris

I sidste uge fik Disneyland Paris besøg af sin gæst nummer 250.000.000. Og den besøgende blev hyldet på bedste manér og fik sig en dag i Disneyland Paris som de sent vil glemme.

VIDEO: Der bygges i Hong Kong Disneyland så langt øjet rækker

Den svært tiltrængte udvidelse af Hong Kong Disneyland er i fuld gang. Omfanget af byggeriet er kolossalt, selvom der i pressemeddelelserne er tale om "tre nye MINI-lande". En gæst i parken tog videokameraet med ombord på Disneyland toget og filmede denne video der dokumenterer hvor stort det nye område i Hong Kong Disneyland i virkeligheden er.

VIDEO: Sådan fejredes nytåret i Disneyland Paris

Man skal ikke være bange for at mangle fyrværkeri, hvis man fejrer årsskiftet i Disneyland Paris. Det viser denne privatvideo, hvor Torneroseslottet indhylles i et spektakulært fyrværkerishow på slaget tolv d. 31. dec. 2010.

REKORD: Disneyland fyldt til bristepunktet

Medarbejderne i Disneyland Resort i Californien kom på noget af en prøve i går, da begge af resortets parker måtte lukke på grund af for mange gæster. Det var første gang i parkens historie, at den maksimale kapacitet blev nået så hurtigt.

2010 blev rekordår for Hong Kong Disneyland

Efter flere år med skuffende få gæster satte Disneys mindste forlystelsesresort i år besøgsrekord. Hong Kong Disneyland ser omsider ud til at have fået godt fat i kineserne.

Hong Kong Disneyland i bedring

Efter en sløv start og svigtende besøgstal er der nu en smule optimisme at finde i Hong Kong Disneyland. Parkens besøgstal er steget med 8%.