De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

Nyheder
I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.
I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.

Klik for større billede.

Magic Kingdom i Walt Disney World får snart et tiltrængt udvidelse mod nord med det "Nye Fantasyland". Området øge parkens samlede areal med cirka 15% og vil have en total ekstra kapacitet på 5.500 gæster i timen.

Magic Kingdom med det nye Fantasyland-område undervejs øverst i højre hjørne. Klik for større billede.

Magic Kingdom er den travleste og mest overbefolkede af alle Disney's forlystelsesparker og har derfor i årevis haft behov for en udvidelse. Derfor blev det også vel modtaget, da Disney Parks & Resorts sidste år kunne offentliggøre den planlagte udvidelse. Men dengang så tegningerne ganske anderledes ud. I den oprindelige plan for det "Nye Fantasyland" var det et sted udelukkende for piger. En række af Disney's prinsesser som Aurora fra Tornerose, Askepot, Belle og Snehvide ville alle have deres egne små huse og slotte, hvor pigebørnene kunne komme "på besøg" og få autografer og et kram. Desuden lagde de oprindelige planer op til et mindre "land" for alle feerne fra de nye computeranimerede "Klokkeblomst"-film.

LÆS OGSÅ: FLORIDA FÅR PRINSESSE-MEKKA

De Syv Små Dværge-rutjsebanen med dværgenes hytte.

Afsløringen i nat af de endelige planer for Fantasyland viser dog, at ledelsen i Walt Disney World til dels har ændret mening og nu også tager højde for drengene i parken. Alle de mange små prinsesse-boliger er fjernet og blevet erstattet af en rutsjebane for mindre børn baseret på "Snehvide og de Syv Små Dværge". Gæsterne sidder i minevogne og får en mavekildrende tur gennem dværgenes diamantminer til musikken fra filmen.

Skitse af Storybook Cirkus.

"Klokkeblomst"-området er også blevet annulleret. I stedet kan man i fremtiden besøge Storybook Cirkus der udover den i forvejen planlagte dobbelte Dumbo-karrusel også vil byde på fantasifulde legepladser, restaurant og et ægte cirkus.

Den dobbelte Dumbo-karrusel.

Den store "Ariel's Adventure"-forlystelsen baseret på "Den Lille Havfrue".

Det "Nye Fantasyland" vil stadig indeholde de største og dyreste forlystelser fra den oprindelige plan. Både Den Lille Havfrue-forlystelsen, som bliver en af de mest overdådige og spektakulære Disney-attraktioner i årevis, og området dedikeret til "Skønheden & Udyret" (Belle's hus, landsbyen og Udyrets slot med indvendig restaurant i balsalen) vil stadig blive en del af den kommende udvidelse. 

Balsalen fra "Skønheden & Udyret" indrettet som restaurant.

Første fase af projektet vil stå klar til efteråret 2012.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Smugkig bag kulisserne i det nye Fantasyland

Walt Disney Worlds nye Fantasyland bliver dette års helt store trækplaster i Florida med både Den Lille Havfrue, Skønheden & Udyret, Snehvide og Dumbo repræsenteret i splinternye forlystelser, restauranter og attraktioner. Her kan du se en video, hvor hjernerne bag (de såkaldte "Imagineers") giver et eksklusivt kig bag kulisserne.

Verdens bedste kø åbner i Disney World

Nu er det slut med trætte ben, sure miner og klagende børn, når du skal stå i kø til din favorit-forlystelse i Disneyland. I Magic Kingdom har netop åbnet hvad der kan blive den næste generation - af køer!

Disney laver film med Yeti

Disney har haft god succes med at lave Disneyland-forlystelsen 'Pirates of the Caribbean' om til film. Det har nu givet Disney så meget blod på tanden, at endnu en af deres forlystelser skal filmatiseres.

Oplev virkelighedens slot fra Skønheden & Udyret

Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.

Disney vil bruge ny revolutionerende falsk ild i Disney World

Disney forsøger konstant at presse teknologien til det yderste for at skabe de mest unikke oplevelser i deres forlystelsesparker. Om kort tid vil du kunne se falsk ild flere steder i bl.a. Walt Disney World. Se videoklip af den virkelighedstro ild her.

Florida får prinsesse-mekka

Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.