'Bambi' udgives til marts i diamantudgave

Nyheder
Den nye række af særlige Diamond Edition-udgivelser fra Walt Disney Home Entertainment er den ekstra lækre efterfølger til de tidligere Platinum Edition. Om cirka en måned udkommer en af Walt Disney's mest elskede tegnefilm på Blu-ray i diamantudgaven: "Bambi".
Den nye række af særlige Diamond Edition-udgivelser fra Walt Disney Home Entertainment er den ekstra lækre efterfølger til de tidligere Platinum Edition. Om cirka en måned udkommer en af Walt Disney's mest elskede tegnefilm på Blu-ray i diamantudgaven: "Bambi".


Tidligere hed de Platinum Edition og var Disney's fineste hjemmevideo-udgivelser med masser ekstramateriale og billede og lyd af højeste kvalitet. Men efter at have udgivet alle de største Disney-tegnefilm i platinudgave begyndte Walt Disney Home Entertainment at genudgive disse klassikere under et nyt navn: Diamond Edition. 

LÆS OGSÅ: 14 DISNEY-KLASSIKERE UDGIVES SOM "DIAMOND EDITION"

Diamantudgivelserne omfatter groft sagt alle de tidligere platin-udgivelser (på nær bl.a. "Aladdin") og "Snehvide og de Syv Små Dværge" og "Skønheden & Udyret" blev udgivet som Diamond Edition i henholdsvis 2009 og 2010. 


I år er tiden så kommet til "Bambi" der bliver indlemmet i den eksklusive diamantfamilie den 1. marts når filmen kan købes på Blu-ray. DVD-udgivelsen som består af to diske kommer først i butikkerne cirka en måned senere.

Walt Disney Home Entertainment forventer at alle Diamond Edition-filmene er udgivet ved udgangen af 2016.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Kommende udgivelser på DVD og Blu-ray

Se filmcovers til den fjerde piratfilm

'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand' kører stadigvæk i biograferne verden over, men allerede nu kan man få et indblik i hvordan de forskellige covers vil se ud.

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

Disney vil have 3D film hjem i privaten

3D film skal ses derhjemme. Det lader til at være tesen fra Walt Disney Studios der i løbet af 2011 vil udgive hele 15 Blu-ray Disney-film i 3D der skal ses på fladskærmen i privaten.

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.

Monsters, Inc. på Blu-ray i 2009

Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.