Walt Disney Studios vil have patent på Johnny Depp

Nyheder
Walt Disney Pictures vil have Johnny Depp i hovedrollen til deres nye eventyrfilm "Oz: Great and Powerful". Det vil betyde at Depp efterhånden medvirker i så mange Disney-film, at filmselskabet selv udtaler: "Vi har vist snart patent på den fyr".
Walt Disney Pictures vil have Johnny Depp i hovedrollen til deres nye eventyrfilm "Oz: Great and Powerful". Det vil betyde at Depp efterhånden medvirker i så mange Disney-film, at filmselskabet selv udtaler: "Vi har vist snart patent på den fyr".


I en kommende filmatisering af "Troldmanden fra Oz" vil Walt Disney Pictures nu forsøge at Johnny Depp til at påtage sig hovedrollen. Oprindeligt skulle Robert Downey Jr. have spillet rollen, men måtte melde fra på grund af hans engagement i "Iron Man"-filmene.

Det er svært ikke at bemærke Disney's glæde for Johnny Depp. Udover fire "Pirates of the Caribbean"-film (og en femte under opsejling) og blockbusteren "Alice i Eventyrland" fra sidste år kan Depp også snart ses i Disney's "Lone Ranger". Og Disney/Depp-forholdet kom da også på tale under et Empire Magazine-interview med Walt Disney Studios-chefen Rich Ross. Disney-bossen blev spurgt om de ikke havde brugt Johnny Depp lige lovlig meget de seneste år. Til det svarede Ross: "Vi elsker Johnny og hvis jeg kunne, havde jeg hyret ham til endnu flere film. Vi har vist snart patent på den fyr. Og så længe han er tilfreds med det, så smiler jeg også".

"Troldmanden fra Oz" fra 1939. Filmen vandt to Oscars.

Og Rich Ross og resten af Disney-ledelsen har god grund til at smile. Hele vejen ned til banken. For tilsammen har alle Johnny Depps film for Walt Disney Pictures indtjent 20,2 milliarder kroner. Og mon ikke det tal stiger en anelse efter "Lone Ranger" får premiere og hvis Depp skal på det store lærred i rollen som 'Oz'?Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney-filmen "Lone Ranger" har fået et logo

Disney's filmkammerat gennem lang tid, Jerry Bruckheimer, har afsløret logoet for hans kommende film "Lone Ranger" der bliver lavet af Walt Disney Studios.

Disney giver os nostalgi, bilræs og teenagedrama i 2011

Efter et år med gigantiske filmsucceser som "Alice i Eventyrland", "Toy Story 3", "Prince of Persia", "Tron Legacy" og "To på Flugt" går Disney endnu et interessant filmår i møde i 2011. Læs her om hvad Walt Disney Pictures har på tapetet i det nye år.

Tron-fan laver ny trailer til Disney-film fra 1982

Med nutidens øjne ser filmtrailere fra 1980'erne komiske ud. Derfor har amerikaneren Chris Drew selv lavet en ny og mere moderne forfilm til Disneys 'Tron' fra 1982. Se den her.

'Tron' laves som tegnefilm til DisneyXD

Disney har store planer og høje forhåbninger for den kommende Tron: Legacy. Filmens univers skal snart lægge grund til en helt ny animeret tv-serie til DisneyXD.

Disney vil lave 'Tre Mand og en Brud'

Disney har planer om at bringe 'Tre Mand og en Baby' serien tilbage på det store lærred med en tredje film: 'Tre Mand og en Brud'. En af de vigtigste stjerner fra de originale film har nu udtalt sig om projektet.

Nye billeder fra Torldmandens Lærling

Walt Disney Pictures har frigivet en række nye billeder fra den kommende film Troldmandens Lærling med Nicolas Cage og Jay Baruchel.