40 liv reddet i Disneys parker

Nyheder
Nyligt installerede hjerte-defibrillatorer har indtil videre reddet mindst 40 liv i Disney's parker og krydstogtsskibe.
[195,200] Ud fra det faktum, at bærbare hjerte-defibrillator enheder har reddet over 40 menneskeliv i Disney's resorter i hele verden samt på Disney Cruise Line's krydstogtskibe, siden The Walt Disney Co. installerede 650 af dem på alle deres ejendomme i 2003, har Disney nu annonceret, at der vil blive opsat yderligere 250 enheder, hvoraf de 200 bliver placeret i Walt Disney World i Florida. Firmaet har trænet mere end 5.000 ansatte i at bruge den automatiske eksterne defibillator, i nødstilfælde med hjertesvigt. Og mange af parkernes gæster ved også hvordan man bruger dem, sagde Disney's talskvinde Jacquee Polak. Enhederne er placeret på synlige, meget befolkede steder, hvor de er nemme at komme til og, hvor de gør mest gavn, sagde hun.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Alt hvad Disney ejer

The Walt Disney Company har udvidet en del siden sin stiftelse i 1923. I dag ejer Disney alt fra bogforlag, radiostationer, forlystelsesparker og krydstogtskibe til en private ø, sportskomplekser, el-kraftværk og sin helt egen by i Florida.

Disneyland i Dubai

Hvor skal den næste Disneypark bygges henne? Meget tyder på, at det kunne blive i mellemøstens nye perle, Dubai.

Walt Disney Company i fremgang

I følge den netop offentliggjorte årsrapport fra Walt Disney Company, er der endnu engang sket fremgang i økonomien i forhold til året før.

Cinderella Castle Royal Suite

I 'Magic Kingdom' i Walt Disney World, Florida, kan ægte Disney-fans være heldig at få opfyldt deres hedeste ønske. At overnatte i selveste den royale suite i Askepots slot, i parkens centrum.

Port Disney

Da 'Disney Cruise Line' blev stiftet, havde Walt Disney Company store planer om et storslåede projekt i Long Beach, Californien.

Den 3. park i Disneyland Paris

Lige fra begyndelsen var det meningen at Disneyland Paris skulle have 3 parker. Men projektet 'Lava Lagoon' har længe været henlagt, indtil nu.