Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

Nyheder
De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.
De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.


Walt Disney Home Entertainment kunne i dag komme en række spændende detaljer om de snarlige udgivelser af de såkaldte "Pixar Klassikere". De kronologisk nummererede film fra Walt Disney Animation Studios har længe været et must for Disney-fans. De gule felter tal på ryggen af DVD- eller Blu-ray-coveret har givet filmene kælenavne som "guldfilm", "guldnumre" og "guldklassikere". Men indtil videre har Pixar's film været udenfor dette fine selskab.

LÆS OGSÅ: DEN KOMPLETTE LISTE OVER DISNEY'S KLASSIKERE


Men allerede d. 8. februar 2011 begynder Disney at genudgive alle fuldlængdefilm fra Pixar Animation Studios under fællestitlen "Pixar Klassikere". Disse film bliver ikke en den af den eksisterende række af Disney-tegnefilm, men får sin egen nummerorden der starter med "Toy Story" som nummer 1.

Pixar Klassikerne får følgende numre:

#1: Toy Story
#2: Græsrødder
#3: Toy Story 2
#4: Monsters, Inc.
#5: Find Nemo
#6: De Utrolige
#7: Biler
#8: Ratatouille
#9: Wall-E
#10: Op
#11: Toy Story 3


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Næsten samtlige Pixar Klassikere vil blive udgivet på én og samme dag: den 8. februar 2011. De eneste to film der lader vente på sig bliver "Toy Story 3" der havde udgivelse for nylig og "Biler" der forventes at udkomme i forbindelse med premieren på "Biler 2" til sommer.

Sådan ser en komplet samling af Walt Disney Klassikere ud med de nummererede "guldtal" på 
ryggen af DVD'erne. Foto: Kenneth Holm Larsen.

Disney i Danmark kan bekræfte at den nye Pixar-samling først vil sælges udelukkende på DVD og der er endnu ikke sat en releasedato for Pixar Klassikerne på Blu-ray.

Selve den visuelle udformning af DVD-æskerne kendes endnu ikke af Walt Disney Home Entertainment Danmark og det er derfor ikke til at sige om der er tale om "guldnumre", "sølvnumre", "diamantnumre" eller noget helt fjerde.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Marvel skal udgive Pixar som tegneserie

Marvel vender tilbage til sine rødder som forlag og udgiver af tegneserier med deres velkendte superhelte som Spiderman, X-Men og Iron Man. Men nu er det Pixar's animerede stjerner der står i kø for at få talebobler.

Pixar-film bliver til "klassikere" med guldnumre

Det tyder på at Disney er klar til at genudgive alle Pixar filmene under fællestitlen 'Pixar Klassikere'.

Toy Story 3 åbner med et brag

Hidtil har det været Find Nemo fra 2003 der har haft den bedst indbringende premiereweekend hos Disney-studierne. Men den rekord lader nu til at blive slået af den tredje Toy Story-film som netop har indtjent 256 millioner kroner på én dag!

14 Disney-klassikere udgives som "Diamond Edition"

Disney Home Entertainment har annonceret de 14 Klassikere som vil udkomme som Diamond Edition på Blu-Ray og vil udkomme inden for de næste 7 år, 2 stk. pr. år ganske som i den gamle Platium Edition serie på DVD.

Monsters, Inc. på Blu-ray i 2009

Disney har netop meddelt, at Pixar's Monsters, Inc. bliver udgivet på Blu-ray i løbet af 2009. Der er endnu ikke sat en dato på udgivelsen.

Skjulte henvisninger i Pixar-film

Pixar Animation Studios har for vane at gemme små henvisninger og krydsreferancer til deres egne produktioner i deres film og kortfilm.