Sådan har du aldrig set et slideshow før!

Nyheder
Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter.
Disney overraskede alle, da de i onsdags havde premiere på deres nye aftenshow i Disneyland: "The Magic, the Memories and You". Folk troede, at de blot skulle se et slideshow med fotos projekteret op på Askepot-slottet. Når du ser denne video, vil du forstå, hvorfor klapsalverne fortsatte i over 10 minutter:


Forventningerne var ikke store, da Disney annoncerede et nyt tiltag i de amerikanske forlystelsesparker, hvor udvalgte fotos af parkens gæster ville blive projekteret op på det ikoniske slot efter solnedgang.

I stedet for at se et typisk slideshow i overformat, havde Disney's show-chef Allan Bruun, skabt et overdådighedshorn af nyskabende effekter, storslået fyrværkeri, uovertruffen præcision og musik og følelser i rigt mål.


De inviterede pressefolk var målløse og skrev dagen efter overskrifter som "I Disneyland overgår virkeligheden eventyrene" og "Disney's nye slotstrick er en lang rejse værd". Parkens ca. 40.000 tilstedeværende gæster fortsatte klapsalverne i over 10 minutter efter showet sluttede.

Showet består bl.a. af over 500 fotos og videoklip taget samme dag af gæster i alle aldre. 16 store videoprojektere skaber den komplette illusion af vinranker der vokser op ad murene, murstene der bliver rystet og duer der flyver ud af alle vinduer. Slottets døre og vinduer ser ud til at åbne sig (det er blot videoeffekter) og afslører fotos og videoklip akkompagneret af sange som "Vær vor Gæst", "Det ren og skær nødvendige" og "Når du ser et stjerneskud".


Det cirka 10 minutter lange show afsluttes med en kæmpe sekvens der fylder halvdelen af slotsfacaden med en hilsen fra Walt Disney selv. 

"The Magic, the Memories and You" fortsætter resten af 2011.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Oplev virkelighedens slot fra Skønheden & Udyret

Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.

Disney fejrer højtiden med verdens største juleparade

Når amerikanerne vågner op juledag, kan de traditionen tro tænde for fjernsynet og nyde Disneys livetransmiterede juleparade. Men i år bliver det større end nogensinde før.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Torneroseslottet åbnes igen for gæster

I Disneyland i Californien kan man igen få en fantastisk oplevelse i slottets snørklede trappegange og hemmelige pasager. Attraktionen genåbner efter 15 år i glemmebogen.

Cinderella Castle Royal Suite

I 'Magic Kingdom' i Walt Disney World, Florida, kan ægte Disney-fans være heldig at få opfyldt deres hedeste ønske. At overnatte i selveste den royale suite i Askepots slot, i parkens centrum.