Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Nyheder
Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'
Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'
 


"På krogen" er en fantasifuld, iøjnefaldende og sjov tegnet serie, der følger de tre tweens, Milo, Bea og Oscar (som alle er fisk), når de prøver at manøvre sig gennem high school-livets mange bølger. Serien har premiere fredag den 18. februar kl. 16.55 på Disney Channel.

Serien er skabt af børnebogstegneren og forfatteren Noah Z. Jones ("Not Norman" og "The Monster in the Backpack") og den er produceret ved at bruge en innovativ blanding af digital animation og fotocollage. De danske stemmer er Robert Hansen som Milo, Malene Tabart som Bea og Mikkel Følsgaard som Oscar.

Maxwell Atoms ("Grumme eventyr med Billy & Mandy") er executive producer og Noah Z. Jones er co-executive producer. Carl Greenblatt ("Chowder") og Bill Reiss ("Chowder") har instrueret alle afsnit.

'På krogen' fra Disney Television Animation følger Milo, Bea og Oscar, der er tre bedste venner, som bor i et enormt akvarium, når de prøver at manøvre sig gennem high school-livets mange bølger. Sammen oplever de livets typiske udfordringer og sejre, herunder venskab, kæresterier og sportsudfordringer, sammen med en masse andre mere atypiske situationer så som når en enorm hummer angriber, eller når de med brug af deres særlige 'landdragter' tager på skoleudflugt til hamsterburene.
 
Allerede nu vil kanalens seere kunne dykke ned i “På krogen” online her. 
hvor de kan møde karaktererne, Milo, Bea og Oscar, i det "Interaktive akvarium" og spille "På krogen"-spil.

 
'På krogen' bliver en del af Disney Channel's Super Fredag som er kanalens nye hjemsted for nye serier, nye afsnit af eksisterende serier og nye film.
Programmet for Super Fredag ser ud som følger f.o.m. fredag den 18. februar:
kl. 16:30 Phineas og Ferb (Nye afsnit)
kl. 16:55 På krogen (Ny serie)      
kl. 17:20 De Fantastiske Fehoveder (Nye afsnit)
kl. 17:45 Det Søde Liv Til Søs (Nye afsnit)
kl. 18:15 Held & Lykke Charlie (Nye afsnit)
kl. 18:35 Magi På Waverly Place (Nye afsnit)
kl. 19:00 Film
 
Og der er desuden premiere på den nye Original Disney Channel Movie 'Spejder-brormand'
 
 
Filmen handler om den 16 årige Aaaron Pearson som bliver snøret til at være anfører for sin lillesøsters spejdertrop, og der med tror han mister alt, hvad der ligner at være tjekket, da Aaron er en af de populære på hans skole, men da spejdertruppens fremtid trues, er det Aaron der træder til.
Hoverrollerne spilles af Hutch Dano (Kendt som Zeke fra serien Zeke & Luther) og Genevieve Hannelius (Kendt som chefen datter i Sonnys Chance)
 
Filmen har premiere i Super Fredag på Disney Channel den 18. februar kl. 19 og genudsendes lørdag den 19. kl. 10:30.
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Påskepremi​erer på Disney Channel & Disney XD

Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.

Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.

Her er traileren til Disney's dyreste animerede tv-serie nogensinde

Til sommer 2012 begynder TV-kanalen for drenge, Disney XD, at sende Tron Uprising, der efter sigende skulle være den dyreste produktion nogensinde hos Disney's afdeling for animerede TV-serier. Se her om pengene er givet godt ud.

Disney XD's TV-serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney XD i 2011. Et år som bl.a. byder på nye afsnit af 'Kick Buttowski', 'I'm In The Band' og 'Kid vs. Kat' samt masser af Marvel action og en række helt nye serier.

Disney Channel's TV serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel i 2011. Et år som bl.a. byder på den sidste sæson af 'Magi På Waverly Place' og nye afsnit af 'Phineas & Ferb', 'Det Søde Liv Til Søs' og 'Held & Lykke Charlie' samt helt nye serier.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset