ANMELDELSE: "To på flugt"

Anmeldelser
"To på Flugt" er Disney's 50. animerede klassiker om Rapunzel med det meterlange hår. Se her hvordan de danske anmeldere har taget i mod den hidtil dyreste film nogensinde fra Walt Disney Animation Studios.
 
 
Originaltitel: 'Tangled'
Premieredato: 3. februar 2011 (DK) / 24. november 2010 (USA)
Instruktør: Nathan Greno & Byron Howard
Manuskript: Dan Fogelman & Jacob Grimm
Musik: Alan Menken
Selskab: Walt Disney Animation Studios
Spilletid: 100 min.

DisneyOnline.dk Hvor traileren efterlader en med en fornemmelse/frygt for, at "To på Flugt" er Disney's forsøg på en "Shrek"-film, så bringer selve filmen om Rapunzel og hendes magiske hår minderne tilbage til animationens storhedstid. Ikke siden "Løvernes Konge" i 1994 har Walt Disney Animation Studios leveret et så fuldendt værk. En hjertegribende historie der er så velfortalt og udstyret med musik, humor og animationskunst efter bogen fortjener en plads blandt nogle af de største tegnefilm nogensinde.
Politiken
’To på flugt’ demonstrerer, at der også efter ’Shrek’-filmenes ironi er et liv for animerede folkeeventyr. ’To på flugt’ er et old school alternativ til Pixars nytænkning.
Berlingske Tidende
Afventer anmeldelse...
?
Filmz
Lyslevende med komisk vid, visuel opfindsomhed, alle regnbuens farver, en hjertelig fortælling og lune undertoner – Disneys "To på flugt" er noget så uventet som et stort skridt tilbage til den rette form.
 
B.T.
Selvom niveauet selvfølgelig ikke er helt det samme, så kan man ikke lade være med at tænke på legendariske Disney mesterværker som "Tornerose", mens "To på flugt" folder sig ud i de mest fantastiske og veloplagte farver.
Cinemazone
Vi får ikke en Disney-film uden også at få den tilhørende varme fornemmelse i maven med. Alting ender selvfølgelig som det skal og kun de onde kommer til skade, men andet kan man heller ikke forvente sig af et Disney-eventyr.
Jyllands-Posten I 2009 skrev Disney historie, om end kedeligt sent, da man præsenterede den første afroamerikanske heltinde i animationseventyret ”Prinsessen og frøen”. Med ”To på flugt” er Disney vendt tilbage til den klassiske formel.
Information Afventer anmeldelse... ?
 

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

To I Medgang og Modgang

Så er der langt om længe dansk premiere på Kortfilmen Tanglet Ever After som på dansk har fået titlen To I Medgang Og Modgang

Klip fra "Tangled Ever After"

I næste uge er Disney klar med 3D-udgavem af 'Skønheden & Udyret', og sammen med den kommer en forfilm med karakterne fra filmen 'To på flugt'. Men allerede nu kan man få et lille indblik i hvad der kommer til at ske i filmen.

Nyt om "Tangled Ever After"

Så er der nyt om efterfølgerne til Disney's store succes To På Flugt fra 2010, den nye film bliver en kortfilm og får premiere i USA den 13. Januar 2012

"To på Flugt" fortsætter med "Tangled Ever After"

En ny TV-film med figurne fra To På Flugt er på vej i 2012 på Disney Channel.

"To på Flugt" får flotte anmeldelser før premiere

Walt Disneys 50. animerede filmklassiker, "To på Flugt", høster store roser af anmelderne i USA dagen før premieredagen.

'Tangled' bliver til 'To på flugt'

Den danske titel på Disneys næste animerede "klassiker" ligger langt fra den engelske originaltitel 'Tangled'.