Disney XD's TV-serier i 2011

Nyheder
Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney XD i 2011. Et år som bl.a. byder på nye afsnit af 'Kick Buttowski', 'I'm In The Band' og 'Kid vs. Kat' samt masser af Marvel action og en række helt nye serier.
Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney XD i 2011. Et år som bl.a. byder på nye afsnit af 'Kick Buttowski', 'I'm In The Band' og 'Kid vs. Kat' samt masser af Marvel action og en række helt nye serier.
 
 
 
 
 
I 2011 er Disney XD's store satsning, serien 'Et Par Konger' med Mitchel Musso (kendt som Oliver i 'Hannah Montana') og Doc Shaw (Kendt som Marcus i 'Det Søde Liv Til Søs') i hovedrollerne.
 
 

Serien startede i december herhjemme og handler om brødrene Brady og Boomer, et par 16-årige tveæggede tvillinger som er adopteret af deres moster og onkel i Chicago og leve et normalt liv. Men når Mason (spillede af Geno Segers), den kongelige rådgiver til tronen af øen Kinkow, ankommer til deres high school, opdager de, at de er arvinger til kongens trone af øen, og efter Mason fortæller Brady og Boomer af deres afstamning, begynder de at indse, at deres liv er ved at ændre sig dramatisk.

Efter opdagelsen, flytter brødrene til Kinkow, en amerikansk ø-del af Polynesien og de antager deres roller som fælles konger af ø-nation, som har mange underlige skikke og overtro. Faktisk var det den ældste tvilling skulle tage stilling alene, men det aldrig er blevet registreringer hvem af hvilke to af Brady og Boomer der er den ældste, må de i stedet dele posten.


Boomer og Brady's indsats som konger bliver ofte hjulpet af Mason's teenagedatter og deres fætter Lanny som kun er udeat sabotere drengene og tage tronen for dem selv.


Seriens første sæson kan i øjeblikket ses på Disney XD hver weekend, og allerede nu er indspillingerne til sæson to i gang, som man kan glæde sig til sidst på året.
 
Seriens intro kan ses her:
 

 
 
Også 'Zeke & Luther' forsætter deres skøre skatebord race i 2011, og i februar er der premiere på sæson 2 herhjemme, og allerede nu er forberedelserne til sæson 3 igang.
Og Tripp fortsætter med at hjælpe de skøre medlemmer i Iron Weasel op til tops på hitlisterne i 'I'm In The Band' Sæson 2 er netop startede i USA og herjemme kan sæson 1 forsat ses.
 
 
    
 
På tegnefilmsiden forsætter Coop kampen for at få sin søster Millies kat afsløret som rumvæsen over for både hende og hans Far Burt samt den havenisse besatte gamle nabokone fru. Monson. Senere på året starter sæson 2 herhjemme hvor der er garanteret endnu mere action og kampe mellen Coop og Mr. Kat.

Jimmy Cool forsætter også hans skøre eventyr og sin mission for at finde på sjov og begejstring i alt ting i den triste og ulykkelig by Miseryville der drives af den

storhedsvanvide Lucius, der afskyr sjov og lykke han ejer Misery Inc. der er leverandørerne af rådden produkter, der garanter sorg og ulykke for byen.

Og så forsætter Kick Buttowski også med at gøre gaderne usikker og vi følger hans kamp for at blive verdens bedste daredevil.
 
 
Jason Earles
 
Der er også en ny serie på vej på Disney XD med Jason Earles i hovedrollen (kendt som Mileys storbror i Hannah Montana) serien hedder 'Kickin' It' og får premiere i USA senere på året.
Der er ikke de store oplynsninger om serien endnu, andet end at den forgår på en Martial Arts skole og følger en gruppe teenager som går på skolen.

 

Marvels univers får også en stor plads på Disney XD fremover og allerede nu kan tegnefilmsserier som X-Men, Spider-Man, Fantastic Four, Iron Man og den helt nye serie Avengers, derudover er der en helt ny Spider-Man serie på vej der går under navnet 'Ultimate Spider-Man' og skulle komme sidst på året.
 
Til sidst er det også vær at nævne at der er en tegnefilmsserie om Tron universet på vej, det tyder dog på at det først bliver i 2012 den kommer, den har pt. titlen 'Tron Uprising'
 Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Disney Channel's TV serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel i 2011. Et år som bl.a. byder på den sidste sæson af 'Magi På Waverly Place' og nye afsnit af 'Phineas & Ferb', 'Det Søde Liv Til Søs' og 'Held & Lykke Charlie' samt helt nye serier.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset

Disney XD laver ny europæisk tv-serie

The Walt Disney Company EMEA præsenterer en ny europæisk lokalproduktion, ’Next X’ – en actionfyldt sportsrealityserie, som vil blive vist på Disney XD.

Disney's tv i 2010

Et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel og Disney XD i 2010. Et år som bl.a. byder på den uigenkaldeligt sidste sæson af 'Hannah Montana', nye afsnit af 'JONAS', 'Sonny's Chance' og 'Aaron Stone' samt helt nye serier.

Disney fortsætter med Hannah Montana

Det skulle have sluttet med sæson 3 og filmen, men Disney Channel har valgt at forsætte Hannah Montana med en 4. sæson og har samtidig annonceret to spritnye serier.