Logo til The Muppets' come-back film vises frem

Nyheder
Efter en tid i glemmebogen er Disney nu klar til at bringe The Muppets tilbage på den røde løber. Her kan du se logoet til den kommende film om de energiske dukker.
Efter en tid i glemmebogen er Disney nu klar til at bringe The Muppets tilbage på den røde løber. Her kan du se logoet til den kommende film om de energiske dukker.


The Muppets oplevede deres storhedstid i 1980'erne og 1990'erne og siden er de næsten forsvundet væk i glemslen. Men hos Disney er man fast besluttet på at bringe Jim Hensons dukker tilbage i rampelyset.

På en nylig rejse med det nybyggede Disney Dream-krydstogtskib var Tom Staggs (chef for Disney Parks & Resorts) ombord for at præsentere logoet (se foto ovenfor) til den kommende Muppets-film med den simple titel "The Muppets".

Filmen "The Muppets" får premiere den 23. november 2011.


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Dugfriske klip til 'The Muppets'

Disney har nu frigivet helt nye klip til den kommende film 'The Muppets'.

Endnu en trailer til 'The Muppets'

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

Muppets film parodierer "Captain America"-plakat

Når Disney skal promovere sin kommende film "The Muppets" er det ofte på bekostning af andre store biograf-blockbusters. Og denne gang er det en af dukkernes filmplakater der minder mistænkeligt meget om en aktuel superheltefilm. Se plakaten her.

Ny trailer til 'The Muppets'

Disney har nu udsendt en lang trailer til deres kommende film 'The Muppets', som bliver Muppet-dukkernes første biograffilm siden 1999.

"The Muppet Movie" skal bevares

"The Muppet Movie" er kommet i fint selskab, da den er blevet udvalgt af National Film Registry til at være bevaringsværdig.

Muppet Mania - Del 1

The Muppet Show strakte sig over fem sæsoner, med 120 afsnit i alt. Men det sluttede ikke der. For efterfølgende kom der både film og andre serier med de kendte figurer.