Snehvide-rokade: Ud med Stewart. Ind med Portman

Nyheder
Ting kan ændre sig hurtigt i filmbranchen. For få dage siden var Kristen "Twilight" Stewart favorit til at få rollen som Snehvide i ny Disney-film. Nu er rollen blev tilbudt til en anden Hollywood-stjerne: Natalie Portman.
Ting kan ændre sig hurtigt i filmbranchen. For få dage siden var Kristen "Twilight" Stewart favorit til at få rollen som Snehvide i ny Disney-film. Nu er rollen blev tilbudt til en anden Hollywood-stjerne: Natalie Portman.

Natalie Portman har netop fået tilbudt rollen som Snehvide i 
Disney's genindspilning.

For kun få dage siden kunne vi her på DisneyOnline.dk afsløre, at Kristen Stewart fra Twilight-filmene var spidskandidat til at score hovedrollen som Snehvide i Walt Disney Pictures' nye live-action genindspilning af tegnefilmsklassikeren fra 1937. Stewart har derfor muligvis fået morgenmaden i den gale hals, da hun her til morgen kunne læse at rollen nu er blevet tilbudt til en anden eftertragtet Hollywood-skuespillerinde: Natalie Portman. 

LÆS OGSÅ: DISNEY VIL HAVE KRISTEN STEWART SOM SNEHVIDE


Natalie Portman i "Black Swan".

Portman er med et trylleslag kommet på ønskelisten hos næsten samtlige store filmselskaber i USA. Hendes popularitet har fået et gevaldigt nyk opad efter hendes kraftpræstation i den biografaktuelle "Black Swan" der har sikret hende en Oscar-nominering for bedste kvindelige skuespiller.Hvis Natalie Portman takker ja til tilbudet fra Disney-studierne, skal hun spille den, i tegnefilmssammenhæng, legendariske prinsesse Snehvide. Filmen der indtil videre har fået titlen "Snow White" men som hos Disney-ansatte har fået navnene "Snow White and the Huntsman" og "Snow White and the Seven".


Disney har desuden fortalt pressen en anelse mere om historien i filmen: En engelsk kvinde (Snehvide) rejser til Hong Kong for at overvære sin faders begravelse. Men hun opdager hurtigt, at hendes onde stedmoder lægger skumle planer mod hende og hun må flygte ind i Kina. Her støder hun på en gruppe af syv krigere der vælger at hjælpe hende.

Michael Arndt med den Oscar han vandt for 
manuskriptet til "Little Miss Sunshine".

Den nye Snehvide-film får sit manuskript fra Michael Arndt, der har bl.a. Toy Story 3 på manus-samvittigheden. "Snow White" får premiere den 21. december 2012.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tre versioner af Snehvide på vej i biograferne

Næste år byder på ikke mindre end tre filmatiseringer af det gamle eventyr om Snehvide. Disney holder sig udenfor - indtil videre.

Disney vil bruge ny revolutionerende falsk ild i Disney World

Disney forsøger konstant at presse teknologien til det yderste for at skabe de mest unikke oplevelser i deres forlystelsesparker. Om kort tid vil du kunne se falsk ild flere steder i bl.a. Walt Disney World. Se videoklip af den virkelighedstro ild her.

Disney vil have Kristen Stewart som Snehvide

Efter succesen med "Alice i Eventyrland" fra sidste år er Walt Disney Pictures fast besluttet på at filmatisere flere af de gamle Disney-tegnefilm. En af de næste bliver "Snehvide", hvor Twilight-stjernen Kristen Stewart spås er blandt favoritterne til at spille den blege prinsesse.

Snehvide filmatiseres - måske

Efter nyheden om at Pinocchio skal vækkes til live i live action, går rygterne om, at flere klassiske Disney-eventyr skal filmatiseres. Snehvide og de syv små dværge kan blive den næste i rækken.

Så er Kaptajn Sparrows besætning klar

Castingen til den fjerde Pirates-film er næsten slut og man kan nu danne sig et billede af den færdige rolleliste - og dermed også blive klogere på hvad filmens historie handler om.

Penélope Cruz i Pirates 4

Når kaptajn Jack Sparrow næste gang sejler til søs i Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides, kan det blive med Penélope Cruz ved hans side.