Europas største Disney-butik på vej i Paris

Nyheder
Den Disney-butik der åbner på Strøget i København til foråret bliver en lilleput-forretning i sammenligning med "World of Disney"-butikken der p.t. er ved at blive bygget i Disneyland Paris. Se hvordan Europas største shoppingmekka for Disney-elskere kommer til at se ud.
Den Disney-butik der åbner på Strøget i København til foråret bliver en lilleput-forretning i sammenligning med "World of Disney"-butikken der p.t. er ved at blive bygget i Disneyland Paris. Se hvordan Europas største shoppingmekka for Disney-elskere kommer til at se ud.

Den enorme World of Disney-butik som den vil se ud, når man forlader Walt Disney Studios Park
i Disneyland Paris.

World of Disney bliver Europas største Disney-butik og slår dørene op i Disneyland Paris i 2012. Den to etager høje og næsten 5.000 kvadratmeter supershop bliver den tredje i rækken af de eksklusive World of Disney-butikker. Hvor der findes omkring 400 mindre Disney Stores over hele verden er der blot to World of Disney-butikker - den ene i Downtown Disney i Walt Disney World (Florida) og den anden i Downtown Disney i Disneyland (Californien). 

World of Disney i Florida har et ganske andet look end den kæmpebutik der snart åbner
i Disneyland Paris.

De store World of Disney-butikker og sjældne og hypede blandt Disney-fans på grund af deres størrelse og fordi de sælger eksklusive Disney-varer som ikke kan fås i andre butikker. De almindelige Disney Store (som den der snart åbner i København) appelerer typisk til mindre børn. Her er hylderne fyldte med plysbamser, skoletasker, børnetøj og dukker. Når World of Disney åbner i Disneyland Paris bliver det også muligt for både unge og voksne Disney-freaks at købe sig fattige i Disney-ting. Den gigantiske forretning sælger nemlig også smykker (med ægte guld og diamanter), jakkesæt, videnskabelige bøger, sjældne tegneserier og figurer plus tusindvis af andre ting - alt sammen med diskrete Disney-henvisninger.

Paris' World of Disney er inspireret af den amerikanske Art Deco-arkitektur.

Som det kan ses på billedet nedenfor, er fundamentet til Disneyland Paris' World of Disney nu lagt og vægge og tagkonstruktioner begynder snart at skyde op.


Den nye World of Disney bliver bygget i underholdningsdistriktet Disney Village der ligger placeret mellem Disney's hotellet og de to forlystelsesparker i Disneyland Paris. Den kolossale bygning vil blive pryde med en 10 meter høj svævende jordklode, hvor Klokkeblomst drysser tryllestøv fra toppen. Europas første World of Disney koster 104 millioner kroner at bygge.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Se de første billeder: Velkommen til Disney Store København!

På torsdag åbner Nordens første Disney Store midt på Strøget i København. Butikken bliver den 11. i rækken af de nye "ekstreme Disney-butikker" som indtil videre har åbnet i Europa. DisneyOnline.dk var med på en rundtur inden åbningen. Se billederne fra snigpremieren og opdag, hvad der er så særligt ved denne butik.

Første nordiske Disney Store åbner i København 16. juni

Om en måned åbner Nordens første Disney Store midt på Strøget i København. Butikken er bygget op om et helt nyt koncept, som åbner for en interaktiv butiksoplevelse ud over det sædvanlige ved at kombinere Disneys klassiske fortælletraditioner med innovative tekniske løsninger.

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Oplev virkelighedens slot fra Skønheden & Udyret

Udyrets slot, hvor Belle bliver holdt fanget og til sidst forelsker sig den forvandlede prins, bliver netop nu bygget i en vaskeægte version man kan tage og føle på. I Walt Disney World vil man snart kunne spise og danse i Udyrets slot. Her kan du se foto og video af byggeriet.

VIDEO: Der bygges i Hong Kong Disneyland så langt øjet rækker

Den svært tiltrængte udvidelse af Hong Kong Disneyland er i fuld gang. Omfanget af byggeriet er kolossalt, selvom der i pressemeddelelserne er tale om "tre nye MINI-lande". En gæst i parken tog videokameraet med ombord på Disneyland toget og filmede denne video der dokumenterer hvor stort det nye område i Hong Kong Disneyland i virkeligheden er.

Sådan bliver Paris' nye Toy Story-legeplads

Det nye trækplaster i Disneyland Paris bliver sommerens "Toy Story Playland". Et miniland baseret på Disney/Pixar's filmtrilogi. Her kan du se hvordan Disney's designere forestiller sig området.