Wall-E under Superbowl

Nyheder
Under dette års NFL-finale, Superbowl, blev den nyeste teaser for sommerens 'Wall-E' vist for millioner af amerikanske TV-seere.
Under dette års NFL-finale, Superbowl, blev den nyeste teaser for sommerens 'Wall-E' vist for millioner af amerikanske TV-seere. [366,300] Disney-Pixar havde besluttet at poste et tocifret millionbeløb (USD) i en 1 minut lang video af robotten 'Wall-E's møde med en rød støvsuger. Videoen bliver introduceret af selveste Woody og Buzz Lightyear fra 'Toy Story'-filmene. Udover en trailer for 'Wall-E' benyttede Disney også lejligheden til at sende en trailer for den næste 'Narnia'film. Over 200 mio. mennesker menes at have set de to Disney-forfilm. Det kan ikke oplyses præcis, hvor meget Disney måtte betale for de attraktive reklamespots. Du kan se traileren til 'Wall-E' her: Disney lancerede samtidig en ny officiel hjemmeside for filmen, hvor man kan dowloade wallpapers, se billeder (i begrænset omfang) og tilmed bygge din egen robot. 'Wall-E's officielle hjemmeside.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Første trailer til 'Beauty and the Beast' er klar

Disney er nu klar med den første trailer til deres kommende genindspilning af 'Skønheden & Udyret'. Se traileren her.

Ny trailer til 'Find Dory'

Pixar Animation Studios er klar med en helt ny trailer til 'Find Dory', der er en fortsættelse til 'Find Nemo' fra 2003. Se den nye traileren her.

Teaser-trailer til "Pete's Dragon" er klar

Disney er klar med det allerførste kig på "Pete's Dragon", der er en genindspilning af filmen fra 1977, der var en blanding af live action og tegnefilm. Se traileren her.

Ny lang trailer til 'Junglebogen'

Til dette års Super Bowl offentliggjorde Disney en helt ny trailer til deres nyfortolkning af 'Junglebogen'. Se den her.

Nyt Up-klip

Under søndagens Superbowl-finale blev der i USA vist et helt nyt klip fra Pixar's Up. Se det her.

Ny Wall-E trailer i HD

Pixar har netop lagt den hidtil længste og mest detaljerede trailer for deres næste film, 'Wall-E', ud til offentlig skue.