Disney vil bruge ny revolutionerende falsk ild i Disney World

Nyheder
Disney forsøger konstant at presse teknologien til det yderste for at skabe de mest unikke oplevelser i deres forlystelsesparker. Om kort tid vil du kunne se falsk ild flere steder i bl.a. Walt Disney World. Se videoklip af den virkelighedstro ild her.
Disney forsøger konstant at presse teknologien til det yderste for at skabe de mest unikke oplevelser i deres forlystelsesparker. Om kort tid vil du kunne se falsk ild flere steder i bl.a. Walt Disney World. Se videoklip af den virkelighedstro ild her.


De kreative troldmænd hos Disney Imagineering, der bl.a. laver forlystelser, skulpturer, krydstogtskibe og mange andre fantasifulde ting, leger med ilden. Og da sikkerheden har høj prioritet hos The Walt Disney Company, er ilden selvfølgelig fuldstændig uskadelig. En ny slags falsk ild bliver nemlig snart introduceret i Walt Disney World i Florida og vil formentlig inden længe kunne opleves i samtlige af Disney's forlystelsesparker.

Firmaet GlammFire har skabt "ZEN Fireplace" der laver kunstig ild som er ufattelig virkelighedstro. Flere kalder resultatet revolutionerende. Her kan du selv se, hvor overbevisende ilden er:


Ilden skabes ved lys der kastes op på vanddamp i, hvad GlammFire kalder for en "3D-effekt".

Den falske ild skal bl.a. bruges i  Walt Disney Worlds nye De Syv små Dværge-rutsjebane i den kommende Fantasyland-udvidelse i Magic Kingdom. Et ZEN Fireplace vil flytte ind i dværgenes hytte som enten skal bruges til kø eller som en del af selve rutsjebanen.

Sådan kommer de syv små dværges hytte til at se ud i følge Disney. Tegningen viser røg fra skorstenen og det indvendige ildsted vil være mindst lige så virkellighedstro.

Disney bruger ild flere steder i deres forlystelsesparker, men da de af sikkerhedsmæssige årsager aldrig kan benytte sig af levende ild, har Disney's folk altid fundet på kreative teaterlignende løsninger som fx i "Pirates of the Caribbean"-attraktionen. 

Forlystelsen "Pirates of the Caribbean" der inspirerede til filmene af samme navn. Den fantastiske sejltur forbi bl.a. Den Brændende By kan opleves både i USA og i Disneyland Paris.

Her sejler gæsterne gennem "Den Brændende By", hvor blafrende lagener og projekteret lys gør det ud for lys lue. Her vil man om få muligvis også kunne se GlammFires nye ild.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Smugkig bag kulisserne i det nye Fantasyland

Walt Disney Worlds nye Fantasyland bliver dette års helt store trækplaster i Florida med både Den Lille Havfrue, Skønheden & Udyret, Snehvide og Dumbo repræsenteret i splinternye forlystelser, restauranter og attraktioner. Her kan du se en video, hvor hjernerne bag (de såkaldte "Imagineers") giver et eksklusivt kig bag kulisserne.

Verdens bedste kø åbner i Disney World

Nu er det slut med trætte ben, sure miner og klagende børn, når du skal stå i kø til din favorit-forlystelse i Disneyland. I Magic Kingdom har netop åbnet hvad der kan blive den næste generation - af køer!

Kæmpe Ursula-robot klar til gæster i Disneyland

Disney's kreative troldmænd i USA har vakt en af filmhistoriens mest karakteristiske skurke til live med en imponerende Audio Animatronic - en yderst realistisk robot. Se billeder og video af Ursula her.

De syv små dværge skal gøre Fantasyland endnu mere fantastisk

I nat afslørede Disney deres ambitiøse planer for et nyt og forbedret Fantasyland i Walt Disney World i Florida. Park-udvidelsen til flere hundrede millioner kroner vil bl.a. indeholde en rutjsebanetur gennem de syv små dværges diamantmine.

Disney-teknologi bringer kampfly i luften

Disney's rutsjebaner er ikke kun sjov og ballade. Det amerikanske militær har sammen med det amerikanske rumagentur NASA affyret sit første jagerfly ved hjælp af en teknologi som Disney udviklede til forlystelsen "Rock n' Roller Coaster.

Florida får prinsesse-mekka

Walt Disney World i Orlando, USA kan se frem til en stor udvidelse, når parken om cirka tre år åbner et sandt paradis for prinsesse-fans. Et nyt land bliver hjem for Ariel, Belle og Askepot.