Peter Plys klar til duel med Harry Potter

Nyheder
I dag kunne Walt Disney Animation Studios fejre færdiggørelsen af deres 51. animerede klassiker "Peter Plys". De nye samlede småhistorier om den honningelskende bjørn og han venner i Hundredemeterskoven får premiere samme dag som en af årets mest ventede film "Harry Potter og Dødsregialerne Del 2".
I dag kunne Walt Disney Animation Studios fejre færdiggørelsen af deres 51. animerede klassiker "Peter Plys". De nye samlede småhistorier om den honningelskende bjørn og han venner i Hundredemeterskoven får premiere samme dag som en af årets mest ventede film "Harry Potter og Dødsregialerne Del 2". 

I dag blev der holdt det såkaldte wrap-party hos Disney's tegnefilmsafdeling i Californien. Det er den interne fest der altid nydes af medarbejderne, når arbejdet på en ny film endelig er ovre. I dette tilfælde er det Walt Disney's 51. klassiker "Peter Plys" der er i kassen.

Den nye Plys-film er, ligesom "Klassikeren Peter Plys" fra 1977, en samling af små historier fra A. A. Milnes bøger om Plys og hans venner. Filmen der får premiere til sommer indeholder udelukkende fortællinger og handlinger der ikke tidligere er blevet filmatiseret eller animeret.


Disney's håndtegnede feel-good tegnefilm kan dog få usædvanlig svært ved at tiltrække sig opmærksomhed fra biografgængerne. En af de mest hypede og ventede film i 2011 har nemlig verdenspremiere på præcis den samme dag som "Peter Plys". Både Plys og "Harry Potter og Dødsregialerne Del 2" åbner i biffen i USA den 15. juli og alt tyder på, at Harry Potter kommer til at overskygge Plys med flere længder.

Disney har dog en fordel i, at "Peter Plys" har været langt billigere at producere end den sidste Harry Potter-film og derfor ikke er afhængig af at sælge nær så mange billetter. 

Nu da den sidste animation til "Peter Plys" er færdig, venter der månedsvis med efterarbejde, musik, stemmeindspilning, reklamekampagner og meget andet. 


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Skønne billeder til kortfilmen "The Ballad of Nessie"

Når Disney's kommende håndtegnede film 'Peter Plys' får premiere i biograferne vil den have følgeskab af kortfilmen 'The Ballad of Nessie'. Få her en lille forsmag på kortfilmen.

Nye billeder fra Peter Plys

Walt Disney Animation Studios har nu offentliggjort en række helt nye billeder til den kommende tegnefilm Peter Plys. Se dem alle her.

Ny plakat og billede fra Hundredemeterskoven

Walt Disney Animation Studios har nu frigivet en plakat og et billede fra den kommende håndtegnede tegnefilm 'Peter Plys'. Plakaten og billedet kan ses her.

Trailer og billeder fra 'Winnie the Pooh'

Walt Disney Animation Studios har offentliggjort en trailer og to billeder fra den kommende håndtegnede Peter Plys-film.

Premieredatoer for to Disney-film

Walt Disney Pictures har nu afsløret premieredatoerne for to film, som begge vil komme i biograferne i løbet af 2012.

Premieredato på Peter Plys-film fastlagt

Der har i et godt stykke tid, været tavshed omkring den kommende Peter Plys-film. Men nu forlyder at der er blevet fundet en premieredato til filmen.