Nye billeder fra Peter Plys

Nyheder
Walt Disney Animation Studios har nu offentliggjort en række helt nye billeder til den kommende tegnefilm Peter Plys. Se dem alle her.
Walt Disney Animation Studios har nu offentliggjort en række helt nye billeder til den kommende tegnefilm Peter Plys. Se dem alle her.
 
 
 
 
 
Den nye Peter Plys-film bliver instrueret af Don Hall og Stephen J. Anderson (Min skøre familie Robinson), og produceret af Clark Spencer (Lilo & Stitch). De amerikanske biografgænger kan møde Peter Plys og alle hans venner fra 15. juli, mens den danske premieredato er sat til at blive den 13. oktober.
 
 
 
 
 
Kilde: wearemoviegeeks.com, kino.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Peter Plys klar til duel med Harry Potter

I dag kunne Walt Disney Animation Studios fejre færdiggørelsen af deres 51. animerede klassiker "Peter Plys". De nye samlede småhistorier om den honningelskende bjørn og han venner i Hundredemeterskoven får premiere samme dag som en af årets mest ventede film "Harry Potter og Dødsregialerne Del 2".

Ny plakat og billede fra Hundredemeterskoven

Walt Disney Animation Studios har nu frigivet en plakat og et billede fra den kommende håndtegnede tegnefilm 'Peter Plys'. Plakaten og billedet kan ses her.

Trailer og billeder fra 'Winnie the Pooh'

Walt Disney Animation Studios har offentliggjort en trailer og to billeder fra den kommende håndtegnede Peter Plys-film.

Premieredato på Peter Plys-film fastlagt

Der har i et godt stykke tid, været tavshed omkring den kommende Peter Plys-film. Men nu forlyder at der er blevet fundet en premieredato til filmen.

Peter Plys vender tilbage til det store lærred... alligevel

I månedsvis har Disney's medarbejdere troet, at den kommende Plys-film var annulleret. Men på et nyt pressemøde sætter Disney nyt vind i sejlene. Peter Plys skal igen have et voksent publikum. En ny håndtegnet biograffilm ER på vej.

Ny håndtegnet Peter Plys-film

Det er fire år siden vi sidst har set Peter Plys i den originale håndtegnede version. Men i 2011 vender Plys tilbage til sine rødder i sin helt egen film.