1.200 Mickey Mouse-armbåndsure tilbagekaldt

Nyheder
Disney har udsendt advarsel om 1.200 ure som har vist sig at give udslæt og irritation på børns hud. Cirka 400 af de tilbagekaldte armbåndsure formenes at være solgt i Disneyland Paris.
Disney har udsendt advarsel om 1.200 ure som har vist sig at give udslæt og irritation på børns hud. Cirka 400 af de tilbagekaldte armbåndsure formenes at være solgt i Disneyland Paris.


1.200 armbåndsure solgt i Disney-parker i USA og Europa er blevet tilbagekaldt, efter at Disney Consumer Products har erfaret flere tilfælde af udslæt og irritation hos børn. 254 af urene er blevet solgt i Disneyland i Californien og omkring 500 i Disneyland Paris mens resten menes at være købt af gæster i Disney World i Florida.


De tilbagekaldte produkter omfatter armbåndsure med motiver af Mickey Mouse, Buzz Lightyear, Klokkeblomst og Lynet McQueen. Disney lover en refundering af ca. 220 kr. hvis man indleverer uret i en officiel Disney-butik.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Pirat-legetøj skovler penge ind til Disney

"Pirates of the Caribbean"-filmene tjener ikke kun penge i biografer og på DVD'er. Siden den første film så dagens lys i 2003 har Disney's pirat-univers været en sand guldmine. Salg af "Pirates"-merchandise har nu rundet 8,6 milliarder kroner.

Stjernedesigner syer bryllupskjoler efter Disney-eventyr

En af USAs førende designere og distributører af brudekjoler har lavet en kollektion baseret på Disneys mest populære eventyr.

Lego laver legetøjsserie med Pirates-klodser

Lego fortalte i dag, at der snart vil komme splinternye æsker på legetøjshylderne baseret på Disneys Pirates of the Caribbean-franchise.

Disney's butikker skal være små forlystelsesparker

En butik skal ikke bare være en butik. Det mener Disney, der netop er gået i gang med at ombygge en stor del af deres Disney Stores fra almindelige indkøbslokaler til hvad der bedst kan betegnes som forlystelsesparker i miniatureformat.

Find Nemo bil

Citröen præsenterer nu en bil bygget på 'Find Nemo'.

Disney tæver Barbie

De nye 'Hannah Montana' dukker slår den klassiske Barbie-dukke med flere længder.