Marvel skal udgive Pixar som tegneserie

Nyheder
Marvel vender tilbage til sine rødder som forlag og udgiver af tegneserier med deres velkendte superhelte som Spiderman, X-Men og Iron Man. Men nu er det Pixar's animerede stjerner der står i kø for at få talebobler.
Marvel vender tilbage til sine rødder som forlag og udgiver af tegneserier med deres velkendte superhelte som Spiderman, X-Men og Iron Man. Men nu er det Pixar's animerede stjerner der står i kø for at få talebobler. 


Efter Disney's opkøb af Marvel var det vel kun et spørgsmål om tid før de to selskaber gik sammen om en tegneserieudgivelse. Disney annoncerede i går, at der fra maj vil udkomme et månedligt tegneseriemagasin med titlen "Disney/Pixar Presents".

Bladet vil indeholde historier baseret på nogle af de mest populære Pixar-film som bl.a. "De Utrolige", "Biler" og "Toy Story". Det første blad på gaden med titlen "Disney/Pixar Presents: Cars Magazine" kommer til at koste cirka 30 kr. 


Med "Disney/Pixar Present" gør Disney og Marvel et modigt forsøg på at nå alle aldersgrupper med én og samme udgivelse. Bladet skal efter hensigten være et attraktivt køb for både børn, unge og voksne med baggrundsartikler, små spil, quizzer og hemmelige overraskelser udover selvfølgelig tegneseriehistorierne.

"Vi er meget begejstrede for at kunne slå pjalterne samme med Disney og Pixar om dette projekt. Jeg er sikker på at deres (Disney's, red.) univers af spændende figurer kan bidrage til, at tegneseriemarkedet bliver introduceret til en helt ny generation af læsere," siger Marvel's chefredaktør Axel Alonso. Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

"BOOM! Studios" udgiver Don Rosas samlede værker i USA

Den største nulevende Disney-tegneserieskaber er primært anerkendt og hyldet her i Europa. Men med den kommende række af Walt Disney Treasury-udgivelser, skal Don Rosas Andebyhistorier nu forsøge at trække opmærksomhed fra amerikanerne.

Disney's første Marvel-projekt bliver tegnefilm

Siden superhelte-firmaet Marvel Entertainment blev opkøbt af Disney sidste år, er der blevet spekuleret i, hvad det første Disney/Marvel-produkt ville være. Svaret er tv-kanalen Disney XD 's nye serie 'The Avengers - Earth's Mightiest Heroes'.

Pixar-tegneserier på gaden i dag

I dag begynder salget af de første tegneserier baseret på Pixar's film og figurer.

Pixar-film bliver til tegneserier

Pixar's række af succesfulde film skal nu forvandles til tegneseriehæfter.

Skjulte henvisninger i Pixar-film

Pixar Animation Studios har for vane at gemme små henvisninger og krydsreferancer til deres egne produktioner i deres film og kortfilm.