Disney-sange toner frem på Slotskoncert i Ledreborg

Nyheder
Oplev blandt andet Stig Rossen og Maria Lucia, når de sammen med DR Underholdningsorkestret og DR Vokalensemblet fremfører Disneys klassikere ved årets Slotskoncerter.
Oplev blandt andet Stig Rossen og Maria Lucia, når de sammen med DR Underholdningsorkestret og DR Vokalensemblet  fremfører Disneys klassikere ved årets Slotskoncerter. 


Hvis du holder af numre som "Beauty and the Beast", "The Bare Nescessities" eller "Circle of Life", så kan du se frem til mange gode timer i Ledreborg Slotspark til sommer.

DRs Slotskoncerter har i år temaet Disney, og kendte danske solister som blandt andre Maria Lucia og Stig Rossen vil fremføre de udødelige numre fra film som Løvernes Konge, Junglebogen, Lady og Vagabonden samt Skønheden og Udyret.


"I samarbejde med Disney er vi i gang med at udvikle en koncert, som inddrager alle væsentlige elementer fra "Disney's magiske verden": person- og figur-galleriet, filmene og magien - og på performance-siden: musikken, sangene og ikke mindst eventyret. Det er en koncert som i sin form bliver en tour de force ud i de største Disney-sange, og en koncert som med scenografiens veludviklede skærmproduktion formidler filmsekvenser fra Disney som oplæg til de udvalgte sange, der bliver fremført af en lang række af Danmarks bedste sangere," siger Jens Hofman, der er producent i DR Underholdningsorkestret.

Stig Rossen har bl.a. sunget de danske sange i Disney-
film som Tarzan og Bjørne Brødre.

Magien fra de klassiske Disney-film bliver tryllet frem af DR Underholdningsorkestret og DR Vokalensemlet. Konferencieren er som altid Hans Otto Bisgaard.

Populært arrangement
Hvert år samles mere end 24.000 danskere til koncert i de smukke omgivelser i Ledreborg
Slotspark, og dermed hører Slotskoncerterne til blandt sommerens mest populære friluftbegivenheder i Danmark.

Siden 1994 har DR Underholdningsorkestret præsenteret nogle af tidens store musikalske navne og koncepter; heriblandt Robin Gibb, Andrew Lloyd Webbers Greatest, Ray Davies fra The Kinks, The Bootleg Beatles, Lisa Nilsson, Procol Harum, Shu-bi-dua, Sissel Kyrkjebø, Sebastians 'Skatteøen', Stig Rossen og mange, mange flere.

Årets Slotskoncerter bliver afholdt lørdag den 20. august og søndag den 21. august.

Kilde: Dr.dk


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney giver DR lov til at redigere i film

Disney har aldrig før givet andre lov til at redigere i deres film. Ved brug af alternative metoder fik en ivrig DR-producent grønt lys fra selskabet.

Eventyrlig Disney-musik fylder dansk slotspark

DR inviterer til slotskoncert på Ledreborg slot med musikalsk magi fra filmene Løvernes Konge, Skønheden & Udyret, Junglebogen, Lady og Vagabonden, Fantasia og mange flere.

Rækken af de nye Pixar Klassikere udgives på én gang

De klassiske Disney-film med guldnummer på DVD og Blu-ray-coveret får snart følgeskab af den nye række af "Pixar Klassikere". Den nye filmkanon af Pixar animationsmesterværker udkommer i Danmark på én gang - på nær to film, oplyser Disney Danmark i dag.

Demi Lovato er Disney's nye musikalske guldæg

Den 18-årige Disney Channel-stjerne Demi Lovato har slået Miley Cyrus af pinden som den bedst sælgende musik-stjerne hos Walt Disney Records.

'Aladdin' bliver Disney's næste teaterstykke

Efter scene-succeserne "Løvernes Konge", "Den Lille Havfrue" og "Skønheden & Udyret" bliver "Aladdin" den næste Disney-film i rækken til at blive omdannet til teaterstykke.

Surrealistisk Disney-bygning udråbt til årtusindets bedste arkitektur

Den anerkendte, amerikanske hjemmeside Huffington Post har netop placeret Walt Disney Concert Hall på listen over de 10 bedste arkitekturperler i dette årtusinde.