NY PLAKAT: Peter Plys som kaptajn på honninghavet

Nyheder
De fleste har efterhånden opdaget, at Peter Plys vender tilbage. Og med Disney's seneste plakat med bjørnens comeback-film, er der lagt op til eventyr med en overflod af honning.
De fleste har efterhånden opdaget, at Peter Plys vender tilbage. Og med Disney's seneste plakat med bjørnens comeback-film, er der lagt op til eventyr med en overflod af honning.

Den nyeste plakat til Walt Disney Animation Studios' håndtegnede film i fuld længde "Peter 
Plys".

Filmen "Peter Plys" får verdenspremiere d. 15. juli.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ny trailer til Mars Need Moms

Walt Disney Pictures har nu frigivet endnu en trailer til deres kommende sci-fi film Mars Need Moms

Nye billeder fra Peter Plys

Walt Disney Animation Studios har nu offentliggjort en række helt nye billeder til den kommende tegnefilm Peter Plys. Se dem alle her.

Logo til The Muppets' come-back film vises frem

Efter en tid i glemmebogen er Disney nu klar til at bringe The Muppets tilbage på den røde løber. Her kan du se logoet til den kommende film om de energiske dukker.

Ny plakat og billede fra Hundredemeterskoven

Walt Disney Animation Studios har nu frigivet en plakat og et billede fra den kommende håndtegnede tegnefilm 'Peter Plys'. Plakaten og billedet kan ses her.

Peter Plys vender tilbage til det store lærred... alligevel

I månedsvis har Disney's medarbejdere troet, at den kommende Plys-film var annulleret. Men på et nyt pressemøde sætter Disney nyt vind i sejlene. Peter Plys skal igen have et voksent publikum. En ny håndtegnet biograffilm ER på vej.

Ny håndtegnet Peter Plys-film

Det er fire år siden vi sidst har set Peter Plys i den originale håndtegnede version. Men i 2011 vender Plys tilbage til sine rødder i sin helt egen film.