Disney Channel introducerer 'Disney Cinemagic' i Danmark

Nyheder
Disney Channel i Norden dedikerer nu et fast tidspunkt på kanalen til visning af Disney familiefilm, under betegnelsen ’Disney Cinemagic’. Fra den kommende weekend vil seerne kunne finde de største film fra Disneys animerede katalog, så som ’Robin Hood’, ’Skønheden og Udyret’ og ’Mulan’, samt spillefilm som ’Pirates of the Caribbean’ på Disney Channel hver lørdag og søndag kl. 19.00.
Disney Channel i Norden dedikerer nu et fast tidspunkt på kanalen til visning af Disney familiefilm,  under betegnelsen ’Disney Cinemagic’. Fra den kommende weekend vil seerne kunne finde de største film fra Disneys animerede katalog, så som ’Robin Hood’, ’Skønheden og Udyret’ og ’Mulan’, samt spillefilm som ’Pirates of the Caribbean’ på Disney Channel hver lørdag og søndag kl. 19.00.
 
 
 
Familekanalen Disney Channel er en af tre kanaler i Disneys nordiske tv-portefølge. Den rummer alt fra serier som ’Magi på Wavery Place’ med Selena Gomez og musicalfilm som ’High School Musical’ til animerede serier, så som ’Phineas og Ferb’, samt lokalt produceret materiale som talentjagten ’My Camp Rock’ og ’Når klokken ringer’ af Mette Lisby og Jesper Bæhrenz.
 
I løbet af foråret styrkes programudbuddet i Norden med flere storfilm fra Disney som svar på en øget efterspørgsel fra seerne. Fra denne weekend, og under betegnelsen ’Disney Cinemagic’, vises en af Disneys store familiefilm – hver lørdag og søndag kl. 19.00. Først på programmet er ’Skønheden og Udyret ’ den 5. marts kl. 19.00.
 
I dag mangler der et fast tidspunkt for visning af familiefilm på det nordiske tv-marked. Vi ved, at vores produktioner appelerer til seere i alle aldre og at der er stor interesse for vores storfilm – ikke mindst de animerede, så vi er glade for nu at kunne lancere et dedikeret tidpunkt i weekenden, hvor hele familien kan få en herlig filmoplevelse sammen, siger Veronica Lindholm, Markedschef, The Walt Disney Company Nordic.    
 Introduktionen af familiefilms-blokken er del af en stadig udvidelse af programplanerne for Disney Channel i Norden. Ud over ’Disney Cinemagic’ øges visningerne af Disneys klassiske tegnede serier med Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule, nye animationer kommer til, som serien ’På Krogen’, og live action serien ’Shake it up’. 
 
Film på ’Disney Cinemagic’, lørdage og søndage kl. 19.00 på Disney Channel i marts:
 
5. marts: Skønheden og Udyret                    
6. marts: Mulan
12. marts: Robin Hood   
13. marts: Dumbo
19. marts: De tre Musketerer     
20. marts: Fedtmule og søn
26. marts: Tarzan                                  
27. marts: Junglebogen 2

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Filmkavalkade i påsken på Disney Channel

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney.

Stor filmpåske på Disney Channel

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney.

10 år med Disney Channel i Danmark

Den populære betalingskanal for børn har haft en positiv udvikling hos de yngre seere i det seneste årti

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.

God jul fra Disney Channel

Traditionen tro ønsker Disney Channel at skabe lidt ekstra magi omkring juletiden og byder på masser af film i juledagene.

Ny musikfyldt film fra Disney Channel

Temaer som at tro på sig selv, at følge sine drømme, at holde af sin familie og at være tro mod sig selv bliver udforsket i den musikfyldte film "Lemonade Mouth," – en Disney Channel Original Movie baseret på bogen med samme titel. Filmen har premiere fredag den 11. november kl. 19.00 på Disney Channel.