'Toy Story'-stjerner med i nyt Disney-projekt

Nyheder
Stemmerne til ‘Toy Story’s Woody og Buzz, Tom Hanks og Tim Allen, følger i Pirates of the Caribbeans fodspor og laver en film over en Disney-forlystelse.
Stemmerne til ‘Toy Story’s Woody og Buzz, Tom Hanks og Tim Allen, følger i Pirates of the Caribbeans fodspor og laver en film over en Disney-forlystelse.
 
Jungle Cruise, der har været en del af Disneyland lige siden den første park åbnede i 1955, er en forlystelse hvor gæsterne kommer rundt i junglen via en båd. Under hele turen er der en snakkesalig
kaptajn der tager sine passager med på en farlig rejse fyldt med farlige indfødte, piratfisk og flodheste.
 
The Walt Disney Company meddelte første gang hensigten om at lave forlystelsen til en film tilbage i 2006, da Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest solgte millioner af billetter. Dengang arbejdede Alfred Gough og Miles Milar på et meget hemmeligt koncept der tilsyneladende indeholdt action, eventyr og var præget af det 20. århundrede.
 
Gæster under en Jungle Cruise i en Disney-park.
 
Men så blev der ret stille omkring projektet indtil for nylig, da Disney sendte denne pressemeddelelse ud:
 
Walt Disney Studios er glade for at være i udvikling med Mandeville Films og skribent Roger SH Schulman om en spillefilm baseret Jungle Cruise, en af de mest kendte attraktioner i Disney's temaparker. Filmen vil føre Tim Allen og Tom Hanks sammen i deres første live-action-projekt, siden deres tidligere samarbejde på 'Toy Story'-trilogien.

Tom Hanks og Tim Allen til premieren på 'Toy Story 3'.
 
Der er endnu ikke kommet så mange afsløringer om filmens plot, men elementerne indenfor action og eventyr skulle være på plads. Ifølge Heat Vision Blog vil filmen have 'unikke aspekter, der vil gøre det til mere end blot et storstilet eventyr'.
 
Endvidere vil David Hoberman og Todd Lieberman fra Mandeville Films producere filmen, og Hanks skal spille en familiemand der tager på en tur, mens Allen skal spille bådens kaptajn.
 
Kilde: empireonline.com, comingsoon.net


Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Nærmere kig på ny 'Toy Story'-kortfilm

Ligesom ved 'Biler 2' vil der til Disney's kommende film 'The Muppets' også blive vist en kortfilm med figurene fra 'Toy Story' på rollelisten. Nu kan man se billeder og et klip fra den nyeste kortfilm 'Small fry'.

Flyvende elefant svæver over Disneyland

Gæster og medarbejdere i Disneyland kunne forleden opleve lidt af et særsyn, da en elefant i fuld størrelse fløj hen over forlystelsesparken.

Disney's 3D film

Med Avatar fik 3D-filmene sit store gemmenbrud, og flere studier er begyndt at vise deres film i dette format. Disney er et af de studier som er hoppet med på 3D-bølgen, og de næste par år byder på en lang række Disney-film i 3D. Her er nogle af de kommende titler.

Ny teaser trailer til 'Toy Story 3'

En ny teaser trailer til 'Toy Story 3', som kan ses her, er nu blevet afsløret.

Hong Kong udvidelse bekræftet

Efter mange måneders spekulationer er der nu endelig kommet en officiel bekræftelse fra The Walt Disney Company om, at deres Hong Kong-park står over for en massiv udvidelse. Tre nye lande vil blive tilføjet.

Toy Story 3 teaser trailer

Varm op til gensynet med Woody, Buzz Lightyear og resten af slænget. 'Toy Story' var begyndelsen på 3d-revolutionen.