FOTO: Endnu flere kendte stjerner som Disney-figurer

Baggrund
For tredje gang har Disney spurgt Annie Leibovitz, en af verdens dygtigste og dyrest betalte portrætfotografer, om at forevige en række superstjerner i rollerne som kendte figurer fra Disney's tegnefilm gennem tiderne. Se de nye fotos med bl.a. Penelope Cruz, Jeff Bridges og Alec Baldwin her.
For tredje gang har Disney spurgt Annie Leibovitz, en af verdens dygtigste og dyrest betalte portrætfotografer, om at forevige en række superstjerner i rollerne som kendte figurer fra Disney's tegnefilm gennem tiderne. Se de nye fotos med bl.a. Penelope Cruz, Jeff Bridges og Alec Baldwin her.

Queen Latifah som Ursula i Den Lille Havfrue.

Ovenfor ses det første foto i den tredje serie af billeder med celebre personligheder i rollerne som kendte Disney-figurer. Fotoserierne der startede som en kampagne for Disney's forlystelsesparker tilbage i 2007 har opnået stor opmærksomhed og anderkendelse i USA. Det er den verdenskendte portrætfotograf der har stået bag linsen på alle tre fotoserier.

LÆS OGSÅ: 1. DEL AF DISNEY'S LEIBOVITZ-FOTOSERIE

Olivia Wilde som den onde dronning fra Snehvide og de syv små dværge foran Alec Baldwin som det magiske spejl.

LÆS OGSÅ: 2. DEL AF DISNEY'S LEIBOVITZ-FOTOSERIE

De tidligere billeder i Disney's Leibovitz-kampagne har bl.a. været med tennislegenden Roger Federer, Scarlett Johansson, Beyoncé og David Beckham.

Skønheden & Udyret bliver her fortolket af Jeff Bridges som Udyret og Penelope Cruz som Belle.
Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney arbejder stadig på 'The Haunted Mansion'-film

Disney har i rigtig lang tid forsøgt at lave en spillefilm over forlystelsen 'The Haunted Mansion'. Desværre har projektet stået stille i meget lang tid, men skal man tro de nyeste rygter så begynder filmen at køre på skinner.

Will Ferrell og Jack Black fotograferes som Disney-spøgelser

De to komikere Will Ferrell og Jack Black er sammen med Jason Segel blevet fotograferet af den hæderkronede fotograf Annie Leibovitz til fotoserien Disney Dream Portrait. Her er en eksklusiv bag kulisserne-video fra settet.

Megan Fox holdt thanksgiving i Disney World

Kvinden der flere gange er blevet kåret til verdens lækreste, valgte at holde hele sin thanksgiving-ferie i Walt Disney World i Florida sammen med sin Beverly Hills 90210-mand.

FOTOSERIE: Da Disneyland sejlede til Københvan

Krydstoigtskibet 'Disney Magic' har i løbet af sommeren besøgt Københavns havn fire gang. Sidst lagde DisneyOnline.dk's skribent Knak vejen forbi og kom hjem med denne fotoserie fra den flydende forlystelsespark.

FOTOSERIE: Vinter i Disneyland Paris

For øjeblikket oplever Europas største turistattraktion noget som de amerikanske Disney-parker aldrig får fornøjelsen af. Disneyland Paris er indhyllet i sne og is. Se billederne fra et Disneysk Winter Wonderland.

Kendte stjerner som Disney-figurer

I anledningen af forlængelsen af 'The Year of a Million Dreams'-kampagnen, bringer vi her en fotoserie med kendte stjerner i rollerne som deres yndlings Disney-figurer.