"I'm going to Disney World"

Nyheder
Da kampens vigtigste spiller fra søndagens Super Bowl, blev spurgt, hvad han nu havde tænkt sig at gøre, gav han det legendariske svar: "I'm going to Disney World".
Da kampens vigtigste spiller fra søndagens Super Bowl, blev spurgt, hvad han nu havde tænkt sig at gøre, gav han det legendariske svar: "I'm going to Disney World". [429,275]Eli Manning, New York Giants, MVP (Most Valuable Player), vinder af Super Bowl 42. Siden 1980'erne er det blevet skik at stille et bestemt spørgsmål til spillerne fra det vindende hold efter finalen i amerikansk fodbold, Super Bowl. Og som regel får reporterne også det klassiske svar de venter. [430,100]Phil Simms, den første spiller til at svare "I'm going to Disney World". I 1987 blev quarterbacken fra det vindende hold (New York Giants), Phil Simms spurgt: "You've just won the Super Bowl, what are you going to do now?" Hvortil han som den første i en lang række af spillere svarede: "I'm going to Disney World!" Disney så naturligvis straks en stor mulighed i denne tendens og begyndte efter få år at producere reklamefilm baseret på spillernes udtalelser. Disney forsøgte sågar flere gange at instruere de mest markante spillere i at sige sætningen på den bedste måde. Og flere gange har spillere måtte sige sætningen i to versioner. Én hvor de siger 'Disney World' og en anden, hvor de siger 'Disneyland'. På denne måde kunne Disney producere to reklamefilm der målrettet henvendte sig til henholdsvis østkyst og vestkyst-seere. [431,100]Tom Brady i Disney World. Traditionen med "I'm going to Disney World"-sætningen fortsatte uafbrudt i 17 år frem til 2005. Her valgte Disney at droppe reklamefilmen på grund af det kontroversielle half-timeshow, hvor Janet Jackson viser sit bryst. Disney var nervøse for at Super Bowl var ved at blive for "voksent" til deres parkers kernekunder. Men som alle de tidligere år, tog de vindende spillere alligevel til Disney World og fik deres æresparade ned gennem parken. Spilleren Tom Brady blev i 2005 interviewet i parken i stedet for umiddelbart efter kampen, og blev spurgt: "Du har lige vundet Super Bowl. Hvor befinder du dig nu?" Hvortil han svarede: "I'm at Disney World!" Så Disney fik deres film i kassen, dog et par dage forsinket. I 2006 var Disney igen tilbage med deres udvalgte journalister, for at få det værdifulde svar på skærmen. Og i år var ingen undtagelse. New York Giants vandt, og kampens MVP (Most Valuable Player), Eli Manning blev spurgt om det velkendte spørgsmål, og han leverede det ønskede svar. Nu er reklamefilmen fra Disney færdigproduceret og kan ses her: Kilde: Wikipedia, TheDBlog

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Bumle og Lynet smugkigger på Cars Land

Om en måned lukker Disneyland i Californien op for det milliarddyre "Cars Land" - et helt land bygget som Kølerkildekøbing. Her er det første reklamespot, hvor du kan se hvad der er i vente.

Disney tegner uDisneysk TV-reklame

En ny TV-reklame for Tokyo Disneyland viser, at Disney Parks & Resorts er villige til at blande sig mere med den lokale kultur og tradition end tidligere. Det er der nu kommet dette charmerende tegnefilms-spot ud af.

Hvad laver Darth Vader, når han besøger Disneyland?

I en ny reklamefilm for Disney-forlystelsen Star Tours besøger Darth Vader Disneyland sammen med to af hans soldater. Men da Star Tours er lukket, må den mørke hersker finde på anden underholdning. Her kan du se, hvad han vælger at bruge tiden på.

Smugkig på Super Bowl-reklamen for "Pirates 4"

Finalen i amerikanske fodbold, Super Bowl, er en af de mest sete årlige sportsbegivenheder i verden, hvor over 100 mio. kigger med. En af de faste traditioner er, at reklamenpausen spækkes med store, flotte og dyre tv-reklamer for især nye film. Her kan du opleve en lille smule af, hvordan Super Bowl-reklamen for "Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides" ser ud.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.

Disney vil indsamle dine minder

Hvis du har fotos, videooptagelser eller bare gode historier fra dine oplevelser i Disneyland eller Walt Disney World, så vil Disney meget gerne have fingre i dem. I torsdags lancerede de et stort website der skal indsamle de bedste Disney-park-minder.