Her er det første officielle kort over Shanghai Disneyland

Nyheder
Omsider kan du nu få et samlet overblik over Disney's kommende forlystelsesresort i Shanghai. Det første officielle kort over området viser hvor hoteller, metrolinjer, søer og floder vil blive bygget de kommende år.
Omsider kan du nu få et samlet overblik over Disney's kommende forlystelsesresort i Shanghai. Det første officielle kort over området viser hvor hoteller, metrolinjer, søer og floder vil blive bygget de kommende år.


Kortet ovenfor viser første fase af det gigantiske byggeri af Shanghai Disneyland der allerede så småt er begyndt i Pudong-distriktet. Første fase er næsten fire kvadratkilometer stort og indeholder bl.a. en 10 kilometer lang og 60 meter bred flod der vil omkranse hele resortet samt en stor sø der forgrener sig med bugter og fjorde ud i området. 

Som kortet indikerer vil der fra starten af blive bygget, hvad der ser ud til at være fire hoteller, hvoraf de tre vil få en spektakulær udsigt over søen. Et af hotellerne vil angiveligt blive med direkte adgang til selve forlystelsesparken som Disneyland Hotel i Paris og Costa Mira i Tokyo DisneySEA.


De hvide områder på kortet er reserverede arealer der skal bruges til fremtidige udvidelser (fase 2 og 3) som bl.a. vil være flere forlystelesparker og konferencecentre der først vil åbne længere ude i fremtiden. 

Shanghai Disneyland vil stå klar til at modtage de første gæster i 2015

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

OVERBLIK: Disney's parker verden over

The Walt Disney Company ejer og opererer 12 forlystelsesparker på tre kontinenter. Har du styr på hvilke og hvor? Få overblikket her.

Første spadestik til Shanghai Disneyland afslører verdens største Disney-slot

Ved ceremonien, hvor det første spadestik til Shanghai Disneyland blev taget, kunne Disney vise billeder af hele forlystelsesområdet og af slottet, som bliver større og højere end alle andre slotte i Disney's verdener.

Nyt Shanghai Disneyland billede afslører en atypisk Disney-park

I weekenden offentligjorde The Walt Disney Company det første stykke artwork der viser, hvordan Shanghai Disneyland kommer til at se ud. Og lige siden har iagttagere og Disney-fans forsøgt at analysere de utydelige detaljer i billedet. Men selvom der ikke er meget konkret at hente, så er det sikkert, at det kommende Disneyland bliver meget anderledes end hvad vi tidligere har set.

Shanghai Disneyland skal bestå af tre forlystelsesparker

De kinesiske myndigheder talte for første gang åbnehjertet ud omkring den kommende kæmpe-park, Shanghai Disneyland. De fremmødte pressefolk blev bl.a. overraskede over nyheden om at ikke én, men hele tre forlystelsesparker er planlagt for Disney's dyreste resort til dato.

Den astronomiske pris for Shanghai Disneyland afsløret

Det er ikke billigt at bygge en forlystelsespark. Og de tal der har floreret i forbindelse med byggeriet af Shanghai Disneyland har da også været astronomisk høje. Men først nu kommer den officielle pris på Disney's kommende kæmperesort.

Så er det officielt! Shanghai Disneyland på vej

Selvom Disney-fans over hele verden har vidst det med stort sikkerhed i snart halvandet år, er det først nu, at Disney er kommet med den officielle udmelding. Verdens sjette Magic Kingdom er på vej - i Shanghai.