Se Disneyland-gæsternes private optagelser fra jordskælvet i Tokyo

Nyheder
65.000 glade gæster blev pludselig fanget i Tokyo Disneyland, da det kolossale jordskælv rystede parken og resten af Japan. Mange af de ramte gæster filmede de kaotiske sekunder under jordskælvet og efterskælvene. Her har vi samlet en række af de private optagelser inde fea Tokyo Disneyland.
65.000 glade gæster blev pludselig fanget i Tokyo Disneyland, da det kolossale jordskælv rystede parken og resten af Japan. Mange af de ramte gæster filmede de kaotiske sekunder under jordskælvet og efterskælvene. Her har vi samlet en række af de private optagelser inde fea Tokyo Disneyland.


Da det store jordskælv, som forsagede en tsunami, rystede Japan i fredags blev Tokyo Disneyland også ramt. Der er ikke sket nogle store skader på forlystelser eller bygninger og ingen gæster eller medarbejdere kom til skade. Men de 65.000 gæster der var fordelt på de to parker Tokyo Disneyland og Tokyo DisneySEA fik instruktioner af Disney's ansatte til at sætte sig på jorden da skælvet overraskede de mange mennesker.

Jordskælvet rammer Tokyo Disneyland mens publikum venter på den store parade. Paraden blev aflyst.

Begge Disney-parker i Tokyo lukkede i over fem timer med de mange tusinder gæster indenfor murene. Først sidst på aftenen begyndte Disney at lukke de chokerede gæster ud igen. Disney meddelte kort efter at hele resortet ville holde lukket i adskillelige dage.Her i Tokyo DisneySEA ramte jordskælvet midt i et stort show der blev afbrudt og aflyst med det samme:


Ved Tower of Terror ser man tydeligt i denne video, hvordan parkens medarbejdere holder hovedet koldt mens de får gæsterne til at sætte sig på jorden:


Sådan her så det ud inde fra Tower of Terror-forlystelsen under jordskælvet:Denne video blev filmet under nogle af de kraftige efterskælv:

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney tegner uDisneysk TV-reklame

En ny TV-reklame for Tokyo Disneyland viser, at Disney Parks & Resorts er villige til at blande sig mere med den lokale kultur og tradition end tidligere. Det er der nu kommet dette charmerende tegnefilms-spot ud af.

Tokyo Disneyland genåbner i dag

Efter flere ugers mørklægning vender Tokyo Disneyland i dag tilbage til sin vante aktivitet, dog med visse begrænsninger.

Disney mister halv milliard på Japansk jordskælv

Jordskælvet der sidste måned ramte store dele af Japan og som efterfølgende sendte en dødbringende tsunami mod landets kyster kommer til at koste Disney-koncernen dyrt. Tokyo Disneyland har været lukket lige siden katastrofen og Disney mister over en million kroner - om dagen.

Disney lukker fuldstændig ned i hele Tokyo

The Walt Disney Company besluttede i dag at indstille al aktivitet, både administrativ og operationel, i hele Tokyo og omegn som følge af jordskælvet. Det betyder at forlystelsesparker, butikker og kontorer bliver lukket på ubestemt tid.

Tsunami lukker Disneyland i Tokyo med 69.000 gæster fanget

Det enorme jordskælv der sendte en tsunami ind mod de japanske kyster har også sat sine spor i Tokyo Disneyland der er bygget helt ud til havet.

VIDEO: Disney-jul verden over

Julesæsonen er skudt i gang. Og Disney er mestre i at gøre denne højtid ekstra magisk. Her er en samling videoer der tager dig jorden rundt og viser, hvordan Disneys forlystelsesparker fejrer jul.