Premiere på 'Shake It Up' på Disney Channel

Nyheder
fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.
fredag den 25. marts har Disney Channel premiere på Shake It Up med Bella Thorne i hovedrollen.
 
 
 
"Shake It Up," en sitcom af produceren Chris Thompson ("Laverne & Shirley", "Bosom Buddies") og Rob Lotterstein ("The War at Home", "Ellen"), har premiere fredag den 25. marts kl. 17.45 på Disney Channel. I serien ses 13-årige Bella Thorne og 14-årige Zendaya som bedste-vennerne CeCe og Rocky, der er seriens stjerner. De er bedste venner og deres drøm om at blive professionelle dansere bliver til virkelighed, da de får roller som baggrundsdansere på det populære teenagedanseshow: "Shake It Up, Chicago!"

Mens bedstevennerne hver uge rykker til rytmen og lærer de udfordrende moderne bevægelser til danseprogrammet, nyder de deres nye situation, men de finder også hurtigt ud af, at de har brug for mere end flotte trin for at klare sig blandt programmets andre dansere, navnlig de meget konkurrerende søskende, Gunther og Tinka. Samtidig skal de sammen med deres bedste ven, Deuce, og Rockys bror Ty, også kviksteppe sig vej gennem diverse forhindringer, som man støder på i gymnasiet i en storby, lige såvel som i familielivet i Chicago byder på forpligtelser såsom at babysitte CeCes drillende lillebror, Flynn.

Hjemmesiden for “Shake It Up”, www.disney.dk/shake-it-up, har spændende nye "Shake It Up" funktioner, herunder preview klip, danse-tema spil og downloads.

Seriens medvirkende er Bella Thorne som CeCe Jones; Zendaya som Raquel 'Rocky' Blue; Adam Irigoyen ("Magi på Waverly Place") som Deuce Martinez; Davis Cleveland ("Held og lykke Charlie", "Desperate Housewives") som Flynn Jones; Kenton Duty ("Lost") som Gunther Hessenheffer, og Roshon Fegan ("Camp Rock 2: The Final Jam") som Ty Blue. Der ud over ses også Caroline Sunshine ("Marmaduke") som Tinka Hessenheffer og R. Brandon Johnson ("One Life to Live", "Hannah Montana") som Gary Wilde.

Serien er skabt af Chris Thompson og er executive-produceret af Thompson og Rob Lotterstein. Rosero McCoy ("Camp Rock 2: The Final Jam") er koreograf og Jessica Replansky ("Sex and the City 2" og "Confessions of a Shopaholic") er costume designer. "Shake It Up" er en production fra It's a Laugh Productions, Inc.
 
'Shake It Up' bliver en del af Disney Channel's Super Fredag
Programmet for 'Super Fredag' fredag den 25. marts :
kl. 16:30 Phineas og Ferb
kl. 16:50 På krogen (Nye afsnit)      
kl. 17:00 Hanna Montana: Wherever I Go (Finale afsnit)
kl. 17:45 Shake It Up (Ny serie)
kl. 18:10 Held & Lykke Charlie (Nye afsnit)
kl. 18:35 Magi På Waverly Place (Nye afsnit)
kl. 19:00 Disney Channel Original Movie

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Påskepremi​erer på Disney Channel & Disney XD

Påsken byder på premieren af 4. sæson af Magi på Waverly Place på Disney Channel og en ny omgang Next X på Disney XD og film for de mindste.

Her er traileren til Disney's dyreste animerede tv-serie nogensinde

Til sommer 2012 begynder TV-kanalen for drenge, Disney XD, at sende Tron Uprising, der efter sigende skulle være den dyreste produktion nogensinde hos Disney's afdeling for animerede TV-serier. Se her om pengene er givet godt ud.

Premiere på 'På Krogen' og 'Spejder-brormand' på Disney Channel

Den fantasifulde og iøjnefaldende tegnet komedieserie 'På Krogen' har premiere fredag den 18. februar på Disney Channel, sammen med filmen 'Spejder-brormand'

Disney XD's TV-serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney XD i 2011. Et år som bl.a. byder på nye afsnit af 'Kick Buttowski', 'I'm In The Band' og 'Kid vs. Kat' samt masser af Marvel action og en række helt nye serier.

Disney Channel's TV serier i 2011

Her er et lille kig på hvilke serier der kommer på Disney Channel i 2011. Et år som bl.a. byder på den sidste sæson af 'Magi På Waverly Place' og nye afsnit af 'Phineas & Ferb', 'Det Søde Liv Til Søs' og 'Held & Lykke Charlie' samt helt nye serier.

Premiere på Marvel's "Avengers" på Disney XD

Den 14. januar 2011 starter Disney XD opvarmningen til premieren på Avengers: Klodens mægtigste helte, en ny animeret actionserie med kultfigurerne fra Marveluniverset