Disney lukker fuldstændig ned i hele Tokyo

Nyheder
The Walt Disney Company besluttede i dag at indstille al aktivitet, både administrativ og operationel, i hele Tokyo og omegn som følge af jordskælvet. Det betyder at forlystelsesparker, butikker og kontorer bliver lukket på ubestemt tid.
The Walt Disney Company besluttede i dag at indstille al aktivitet, både administrativ og operationel, i hele Tokyo og omegn som følge af jordskælvet. Det betyder at forlystelsesparker, butikker og kontorer bliver lukket på ubestemt tid.


De to populære temaparker i Tokyo, Tokyo Disneyland og Tokyo DisneySEA, genåbner ikke den 22. marts som det ellers først var annonceret. The Walt Disney Company kom i dag med meldingen om, at koncernen lukker ned for alle aktiviteter i den japanske hovedstad på ubestemt tid.

Beslutningen kommer efter stadig stigende frygt for radioaktivt udslip fra Fukushima-kraftværket. I pressemeddelelsen fra The Walt Disney Company lyder det: 

"Vores topprioritet er vores ansattes og deres familiers velbefindende i denne udfordrende tid, og vi vil fortsætte med at overvåge situationen nøje mens den udvikler sig."


Mange af Disney's ansatte i Tokyo har pårørende der er berørt at tsunamien og flere af dem har ytret ønske om at få fri til at tage hjem til deres hjemegn for at hjælpe med genopbygning.

Som følge af Disney's nedlukning i Tokyo vil der hverken være adgang til Disney's forlystelsesparker, underholdningscentre eller butikker i byen mens alle de ansatte i koncernens mange kontorer har fået fri.

The Walt Disney Company kan endnu ikke sige noget om, hvornår de forventer at påbegynde arbejdet igen.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Tokyo Disneyland genåbner i dag

Efter flere ugers mørklægning vender Tokyo Disneyland i dag tilbage til sin vante aktivitet, dog med visse begrænsninger.

Disney mister halv milliard på Japansk jordskælv

Jordskælvet der sidste måned ramte store dele af Japan og som efterfølgende sendte en dødbringende tsunami mod landets kyster kommer til at koste Disney-koncernen dyrt. Tokyo Disneyland har været lukket lige siden katastrofen og Disney mister over en million kroner - om dagen.

The Walt Disney Company mere eftertragtet end NASA og Coca-Cola

I en ny undersøgelse om de mest eftertragtede arbejdspladser i USA er Disney placeret på en tredjeplads langt foran virksomheder som Nike, Ikea og Coca-Cola.

Se Disneyland-gæsternes private optagelser fra jordskælvet i Tokyo

65.000 glade gæster blev pludselig fanget i Tokyo Disneyland, da det kolossale jordskælv rystede parken og resten af Japan. Mange af de ramte gæster filmede de kaotiske sekunder under jordskælvet og efterskælvene. Her har vi samlet en række af de private optagelser inde fea Tokyo Disneyland.

Tsunami lukker Disneyland i Tokyo med 69.000 gæster fanget

Det enorme jordskælv der sendte en tsunami ind mod de japanske kyster har også sat sine spor i Tokyo Disneyland der er bygget helt ud til havet.

Disney fyrer endnu en topchef

Disney er ikke tilfreds med størstedelen af de film der kommer fra studierne i disse år. Derfor er der for øjeblikket gang i en større udskiftning af cheferne. Det kan betyde en helt ny stil fra Disney i fremtiden.