The Walt Disney Company mere eftertragtet end NASA og Coca-Cola

Nyheder
I en ny undersøgelse om de mest eftertragtede arbejdspladser i USA er Disney placeret på en tredjeplads langt foran virksomheder som Nike, Ikea og Coca-Cola.
I en ny undersøgelse om de mest eftertragtede arbejdspladser i USA er Disney placeret på en tredjeplads langt foran virksomheder som Nike, Ikea og Coca-Cola.

Disney's maskot og ikon, Mickey Mouse, sammen med den øverste chef,
Bob Iger, der er arbejdsgiver for over 100.000 Disney-ansatte.

En dugfrisk amerikansk undersøgelse over de mest populære steder at arbejde, viser at The Walt Disney Company nok ikke får svært med at finde nye ansatte lige foreløbig.

Kun overgået af Apple og listens førsteplads Google er Disney det firma som flest amerikanere ønsker arbejde hos. Der er dog lang vej for Mickey Mouse og Anders And op til etteren Google der fik næsten 25 procent af de adspurgtes gunst mod Disneys ca. 9 %.


Undersøgelsens endelige liste indeholder 150 amerikanske virksomheder, hvor bl.a. Starbucks ligger på en 37. plads, det amerikanske militær på en 49. plads og McDonald's på en 120. plads.

Se hele listen HER.Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Ariel og Rapunzels far forlader Disney

En af de største Disney-legender i nyere tid har valgt at forlade Walt Disney Animation Studios. Glen Keane var manden nogle af de mest elskede og succesfulde figurer i Disneys tegnefilmkanon.

Disney lukker fuldstændig ned i hele Tokyo

The Walt Disney Company besluttede i dag at indstille al aktivitet, både administrativ og operationel, i hele Tokyo og omegn som følge af jordskælvet. Det betyder at forlystelsesparker, butikker og kontorer bliver lukket på ubestemt tid.

Disney fyrer endnu en topchef

Disney er ikke tilfreds med størstedelen af de film der kommer fra studierne i disse år. Derfor er der for øjeblikket gang i en større udskiftning af cheferne. Det kan betyde en helt ny stil fra Disney i fremtiden.

Fyringsrunde i Disneyland og Walt Disney World

Efter et kæmpe tab af besøgende i årets første kvartal har Disney nu valgt at afskedige hundredevis af medarbejde i begge af firmaets amerikanske resorter.

Alt hvad Disney ejer

The Walt Disney Company har udvidet en del siden sin stiftelse i 1923. I dag ejer Disney alt fra bogforlag, radiostationer, forlystelsesparker og krydstogtskibe til en private ø, sportskomplekser, el-kraftværk og sin helt egen by i Florida.

Disney går på vingerne

Med lidt held, kan man være heldig at se en flyvende Disney-tegneserie på himlen. Flere flyselskaber har nu Disney-dekorationer på deres fly.