DisneyOnline.dk er hverken drevet af Joakim von And eller Fætter Højben

Nyheder
Derfor har vi brug for din hjælp og støtte til at fortsætte det glade og frivillige arbejde bag denne magiske hjemmeside.
Derfor har vi brug for din hjælp og støtte til at fortsætte det glade og frivillige arbejde bag denne magiske hjemmeside.
DisneyOnline.dk er skabt og drevet af frivillige Disney-fans og nørder, ligesom dig. Og vi har lyst til at sprede vores passion for hele Disneys univers med resten af danskerne uanset om det handler om forlystelsesparker, TV-serier, tøjbamser, krydstogter, tegnefilm, tegneserier, musical eller noget helt ottende.

Vi her på DisneyOnline.dk har ingen tilknytning til The Walt Disney Company. Vi er ikke ansat af dem, vi modtager ingen penge fra dem og vi er ikke underlagt nogen former for krav eller censur fra dem. Vi bringer dig de daglige historier om Disney simpelthen fordi - vi elsker Disney!

Men det betyder også, at vi er afhængige af gavmilde små hjælpere rundt omkring, som får DisneyOnline.dk til køre rundt. Og vi håber, at du også vil kaste et par mønter efter hjemmesiden, så vi kan få råd til server- og domæneomkostninger samt videre udvikling af sitet.

Hvis du klikker på knappen nedenfor for at donere et beløb efter eget valg, vil vi sende en kaskade af tryllestøv hen til dig i taknemmelighed. Alle donationer vil udelukkende gå til drift og forbedring af hjemmesiden.


Lige nu mangler vi 2.500 kroner og vi håber at vi kan nå dette beløb inden den 1. maj 2011.

Tusind tak til de godt 25.000 mennesker der hver måned trofast klikker ind DisneyOnline.dk Vi er helt tossede med jer.

Roald Bergmann
Redaktør, DisneyOnline.dk

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Disney er urørlig overfor finanskrisen

Mens aktiemarkederne stormbløder over hele verden og økonomer spår ny finanskrise, sejler The Walt Disney Company på rolige vande. Disneys nyeste regnskab viser stort overskud og fremgang.

Jack Sparrow er en pengemaskine

Det fjerde pirateventyr med Johnny Depp i spidsen, 'Pirates of the Caribbean: I ukendt farvand', har nu indtjent 1 milliard dollars på verdensplan.

Disney's økonomi boomer

Det seneste kvartalsregnskab for Disney-koncernen blev offentliggjort i dag. Og Andebys pengetank bugner af langt flere penge end økonomerne havde regnet med. Både forlystelsesparker, film, legetøj og tv-kanaler er en guldrandet forretning for The Walt Disney Company.

MasterCard bliver officiel Disney-partner

The Walt Disney Company har fået en ny samarbejdspartner i hele Europa, mellemøsten og Afrika. MasterCard bliver Disney's officielle betalingskort i de næste seks år.

"Epic Mickey" solgt i 1,3 mio. eksemplarer i USA

Selvom Disney's stort opslåede spil "Epic Mickey" blev lunkent modtaget i Europa, har det i løbet af den første måned på markedet i USA solgt 1,3 millioner eksemplarer.

Johnny Depp og fodbold-VM giver Disney superregnskab

Kvartalsregnskabet for The Walt Disney Company viser, at finanskrisen ikke er andet end blot et eventyr for verdens største underholdningsvirksomhed. Godt hjulpet på vej af sportskanalen ESPN og filmen 'Alice i Eventyrland' tjente Disney 40% mere end kvartalet før.