Disney Channel med ny kampagne

Nyheder
Den 15. april begynder Disney Channels forårskampagne i Skandinavien, og det sker under temaet ’Disney Channel gør hver dag magisk’.
Den 15. april begynder Disney Channels forårskampagne i Skandinavien, og det sker under temaet ’Disney Channel gør hver dag magisk’.
 
 
Kampagnen skal tydeliggøre varemærket og løfte et udvidet programindhold med såvel flere af Disneys klassiske storfilm som animerede serier.

I kampagnens løbetid kan seerne via et kampagnesite nominere fysiske steder, som de synes trænger til ’Disney-magi’. Blandt de nominerede vælges herefter et antal steder, som forandres i begyndelsen af sommeren.

I 2011 udvides programudbudet på familiekanalen Disney Channel, for at imødegå ønsker fra seerne.

For at løfte både varemærket og den opdaterede programflade, sætter kanalen en kampagne i gang med budskabet om at ’Disney Channel gør hver dag magisk’. I forbindelse med kampagnen kan seerne - via et kampagnesite - nominere fysiske steder, som de ønsker at Disney Channel skal gøre mere specielle.

"Vi ville finde en måde at tydeliggøre Disneys kreative arv, magi og mindeværdige fortællinger. Kampagnen er en måde at illustrere hvad tv-kanalen står for, ved at tilbyde overraskende og magiske oplevelser – også i det virkelige liv. Parallelt honorerer vi ønsker fra vores seere og breder programindholdet på kanalen ud med nye serier og film, samt ved at etablere en dedikeret tid for familiefilm på det nordiske marked," siger Veronica Lindholm, marketingdirektør, The Walt Disney Company Nordic.

Kampagnen bringes på tv, i biografer, online og på Disney Channel i Sverige, Norge og Danmark med start den 15. april.

De udvalgte steder forandres i begyndelsen af sommeren og forvandlingen filmes og sendes på Disney Channel i løbet af sommeren.

Kampagnesitet findes på www.disneychannel.dk/magisk og steder kan nomineres fra 15. april - 14. maj.

Kommentarer er midlertidigt deaktiveret.
Læs også

Stor filmpåske på Disney Channel

Påsken fejeres med en række storfilm for hele familien fra Disney.

10 år med Disney Channel i Danmark

Den populære betalingskanal for børn har haft en positiv udvikling hos de yngre seere i det seneste årti

Trailer til Klokkeblomst og Vingernes Hemmelighed

Så er Disney klar med den femte film om Klokkeblomst's eventyr og denne gang kommer hun i biografen, se traileren her.

Stor filmdag på Disney Channel

Den 29. februar er en ganske særlig dag som kun falder hvert 4. år når det er skudår. Og den ekstra lange februar måned fejres med en stor filmdag på Disney Channel.

Disney XD viser Phineas og Ferb-filmen i Danmark

Den 14. oktober kl. 19.00 er der premiere på den første spillefilm om Disneys populære Phineas og Ferb.

Sharpay klar med nyt eventyr på Disney Channel

En helt ny Disney Channel Original Movie, med Ashley Tisdale kommer snart til en TV-skærm nær dig. "Sharpay's Fabulous Adventer" har premiere fredag d. 26. august på Disney Channel.